2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Szeptember 26. 10:24, szombat | Sport
Forrás: TIKITAKA Youtube

A Tottenham bejelentkezett Škriniarért

A Tottenham bejelentkezett Škriniarért

Egybehangzó olasz és angol sajtóinformációk szerint a Tottenham Hotspurs 50 millió eurós ajánlatot tett az Internazionale szlovák középhátvédjéért, Milan Škriniarért.

Nem meglepő, hogy a londoniak erősíteni szeretnének a védelmükön, hiszen José Mourinho csapata eddigi három mérkőzésén mindegyiken kapott gólt az idény során. És az angol válogatott Eric Dyer valamennyin ott volt a védelem tengelyében. Ám ha a klub igazolna egy középső védőt, akkor Dyer visszatérhetne eredeti posztjára, és védekező középpályást játszhatna.

A Tottenham klubigazgatója, Steve Hitchen éppen ezért - a SKY SPORTS ITALIA értesülései szerint – felvette a kapcsolatot az Interrel, Škriniar megszerzése érdekében, és a milánóiak nem is zárkóznak el a szlovák védő eladásától. Mindez azért érdekes, mert Škriniar éveken keresztül kihagyhatatlannak számított a csapatból. 2017-es leigazolása óta júniusig mindössze négy bajnokiról hiányzott, akkor azonban a Sassuolo ellene összeszedett egy felesleges kiállítást, majd miután letöltötte eltiltását, a Hellas Verona elleni találkozón több hibát is elkövetett, és alaposan benne volt a veronaiak egyenlítő találatában. És ezzel, a jelek szerint elveszítette az edző, Antonio Conte bizalmát.

Az ezt követően lejátszott 11 mérkőzésből Škriniat csak háromszor kezdett, és az Európa-liga végső fázisát a kispadról nézte végig. A milánóiak anno 34 millió eurót fizettek érte a Sampdorianak, tavaly májusban pedig szerződést hosszabbítottak vele, így a középhátvédet immár 2023-ig köti megállapodás a milánói egyesülethez, vagyis jó pénzt lehet kapni érte. Škriniart korábban kapcsolatba hozták a Real Madriddal, a PSG-vel és mind a két manchesteri klubbal. A Tottenham 50 milliós ajánlata pedig nagyon közel van ahhoz, amennyire az Inter taksálja a szlovák légióst. A milánóiak 60 millió euróért engednék el, de ha a SPURS az 50 millió euróhoz hozzácsap némi teljesítménytől függő bónuszt, akkor jó esély van arra, hogy megállapodjanak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.