2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. December 11. 15:22, péntek | Bulvár
Forrás: HVG

Vitray és Hofi örökös ellentétének kiváltóoka egy tévéműsor volt

Vitray és Hofi örökös ellentétének kiváltóoka egy tévéműsor volt

A legendás humorista, Hofi Géza hosszú évekig jóbarátja volt a tévés Vitray Tamásnak, ám kapcsolatuk később nagyon megromlott.

Nemcsak, hogy nem találkoztak és nem beszéltek egymással, de Hofi gyakran csípős megjegyzésekkel illette egykori barátját. „Jó barátok voltunk Gézával, csináltunk műsorokat együtt, többek között a „Nem csak a Balaton van a világon-t” és a szilveszteri adásokban is voltunk együtt. Minden Hofi-premieren voltam, imádtam a humorát. Természetes, hogy felkértem az Ötszemközt című műsorba” – mondta Vitray a Blikk beszámolója szerint Radnai Péter Az első influenszerek című beszélgetős műsorában.

Hofi azonban azt mondta barátjának, attól fél, hogy tőle poénokat várnak az emberek, mert ez a foglalkozása. Ha az életéről beszél, csalódni fognak a nézők. „Nem tudtam megígérni neki, hogy viccelődjön végig, mert az ő élete tényleg nem volt vicces, nehéz utat járt be addig, amíg ő lett a Hofi. Megegyeztünk abban, hogy a műsor elején elmondom a nézőknek: ezúttal ne várják a tréfát.” Miután a műsor adásba került, a két jóbarát viszonya nagyon megromlott. Vitray szerint ennek az is lehetett az oka, mert nem kért engedélyt Hofi tévés és Mikroszkóp Színpados „gazdájától”, Horváth Ádámtól és Komlós Jánostól. Mindkettő megsértődött Vitrayra emiatt, azt mondták, nagyon sok kárt okozott ez a műsor Hofinak. „A műsort bárkinek megmutattam, azt mondta, egy bántó, sértő szó nem hangzott el. Ám Géza hitt ennek a két embernek, és nyilván akadtak társaik is. A vége az lett, hogy három vagy négy évig minden műsorában benne voltam, és az idézettnél sokkal bántóbban is fogalmazott velem kapcsolatban. Ezek után én már nem láttam őt többé. Nem is beszéltük meg ezt soha” – emlékezett vissza Vitray.

Címkék: Hofi, Vitray Tamás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.