2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2021. Szeptember 06. 19:26, hétfő | Életmód
Forrás: The Sun

Meztelenül alszik? Egy orvos elmondta, ez miért nem egészséges

Meztelenül alszik? Egy orvos elmondta, ez miért nem egészséges

Inkább pőrén alszik? Valakinek ez nem higiénikusnak is tűnhet, a cikkben szereplő orvos pedig csak megerősítette ezt, egy dolog azonban Önt is meglepheti.

A The Sun magazinban megjelent cikk szerint nem jó a pizsama nélküli szunyókálás, egy átlagos ember ugyanis naponta 15-25 is szellentéssel könnyít magán. „Egy tudományos tanulmány szerint minden ilyen szellentéssel kis mennyiségű széklet is távozik a szervezetből,” magyarázta. Ez nem tűnik valami gusztusosnak, igaz?

@tonyyounmd

Why you should never sleep without underpants! #learnontiktok #tiktokpartner #sleep #shart #fart

♬ Pumpkins - Clutch

Az orvos arra kéri az embereket, hogy párjukra tekintettel hordjanak pizsamát, valamint fontos a gyakori ágynemű- és lepedőcsere is. Az orvos által közzétett videót hamar felkapta az internet és komoly vita alakult ki a téma körül. „Figyelj, már 39 boldogan pukizok az ágyhuzatba, engem már nem változtatsz meg,” írta egy felhasználó. Érdekesség, hogy a nők esetében viszont ajánlott a fehérnemű nélküli alvás, ennek pedig intim okai vannak. „Amennyiben Önnek azt ajánlja ginekológusa, hogy fehérnemű nélkül aludjon, akkor hallgasson rá,” mondta. A férfiaknak azonban melegen ajánlja az alsónadrág viselését a hálószobában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.