2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Február 09. 15:22, csütörtök | Bulvár
Forrás: elle.com.au

Leonardo DiCaprio egy 19 éves modellel randevúzhat

Leonardo DiCaprio egy 19 éves modellel randevúzhat

A 48 éves Leonardo DiCaprio romantikusan kapcsolatba keveredhetett egy nála 29 évvel fiatalabb nővel. A cikkben mutatjuk kiről is van szó.

Leonardo DiCaprio a '90-es évek óta a filmvilág egyik legismertebb színésze, és számos fiatal nővel volt romantikus kapcsolata az évek során. Néhány ismertebb barátnője között volt Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton, Toni Garrn és Kelly Rohrbach. Azonban DiCaprio személyes élete nagyrészt rejtett marad a nyilvánosság elől, így a pontos részletek a kapcsolataikról kevésbé ismertek.

A színész tavaly az újságok címlapjára került, amiért szakított 25 éves barátnőjével, Camila Morrone-val, tovább táplálva azt az elméletet, hogy nem randevúzik 25 évnél idősebb nővel. Most azonban úgy tűnik, hogy a hollywoodi sztár célkeresztjébe egy még fiatalabb lány került, mivel a pletykák szerint összejött egy 19 éves izraeli modellel, Eden Polanival.

A randizás körüli pletykák akkor kezdtek felröppenni, amikor a színész részt vett Ebony Riley énekes partiján, ahol szorosan Polani mellett ülve látták őt. DiCaprio nyugodtnak tűnt, fekete sapkában, bomber dzsekiben és pólóban felöltözve, míg Polani leengedett hajjal, hozzáillő csíkos öltönyben és fehér pólóban volt látható. A modell feltűnő hasonlóságot mutat másik közelmúltbeli szerelmével, a 23 éves Victoria Lamas-szal, akivel decemberben kapták lencsevégre. Egyelőre nem világos, hogy továbbra is romantikus kapcsolatban áll-e Lámás-szal, vagy szakítottak és már Polani-val jár, de egy forrás úgy értesítette a New York Post-ot, hogy a színész már nem randevúzik Lamas-szal.

A rajongók bírálták DiCapriót a fiatal nők iránti hajlama miatt, tekintettel, hogy Polani és közte majd harminc éves korkülönbség van. A különbséget A The Last Of Us sztárjaival szemléltették, ugyanis a főszereplő Pedro Pascal 47 éves, míg Bella Ramsay tizenkilenc. Tehát a korkülönbség nagyjából hasonló a DiCaprio-ékéhez képest. A műsorban Pascal karaktere olyan, mint egy apafigura Ramsay-nek, és bármilyen romantikus kontextus furcsa lett volna. A rajongók az összehasonlítás fényében durvának és kínosnak minősítették a DiCaprio és Polani körül keringő pletykát.

A Twitter tele van negatív visszajelzésekkel a pletyka párosítással kapcsolatban, miközben az emberek megpróbálnak rájönni arra, hogy vajon mi közös lehet egy közel 50 éves férfiban egy mindössze 19 éves nőben. Egyesek azt is felvetették, hogy DiCaprio azért vadászik még fiatalabb lányokra, hogy több időt tölthessen velök, mielőtt azok betöltik a huszonötödik életévüket. Hogy DiCaprio és Polani románca múló-e vagy sem, az csak az idő elteltével derül majd ki. de egyes források azonban már azt állították az E! News-nak, hogy ez csak egy puszta pletyka.

Fontos megjegyezni, hogy Leonardo DiCaprio sokat tesz az ökológiai ügyekért, és aktívan részt vesz a környezetvédelmi mozgalmakban. Az évek során több díjat is nyert a színészi alakításaiért, háromszor emelhette a magasba a Golden Globe-ot, 2016-ban pedig végre megkapta a hőn áhított Oscar-díjat is A visszatérő (The Revenant) című amerikai kalandfilmben nyújtott teljesítményéért.
forrás: elle.com.au

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.