2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Július 18. 23:39, hétfő | Kzélet
Forrás: MA7.sk • ORANGE

Augusztustól így változnak az Orange tarifái

Augusztustól így változnak az Orange tarifái

A mobilszolgáltató márciusban már végrehajtott egy áremelést, augusztusban pedig egy következő követi azt. A havi díjak összege akár hat euróval is nőhetnek a januári tarifákhoz képest.

Az áremelés augusztus 18-tól lép életbe, s ahogy a tavaszi növekedés, ezúttal is a kiadások emelkedésével függ össze a cég kommunikációja szerint. A havi összegek is hasonlóan, 2-3 euróval lesznek drágábbak, s nem csak a mobilcsomagokat érintik, hanem az otthoni internet és tévés szolgáltatásokat is - írja a ma7.sk

Kellemetlen újdonság lehet az EU-s tagállamokba történő hívások újracsoportosítása is. Mostantól ugyanis ezek a hívások már nem képezik a korlátlan hazai csomag részét, hanem 3 centes percdíjat számol fel az Orange.

Alapvetően elmondható, minél magasabb a havidíj, annál nagyobb az emelés, 40 euró felett már havi szinten három eurós lesz az emelkedés, így februárhoz képest hat euróval lesznek drágábbak ebben az árkategóriában a csomagok.

Ami viszont jó hír, hogy az adatcsomag növekszik, valamint ha digitálisan fizetjük be a számlát, úgy egy euró kedvezményben részesülünk. A nagy kérdés ugye az, hogy ezzel hány kliensét veszíti el a legnagyobb szlovákiai szolgáltató. Az Orange egyébként október végétől beszünteti a mailfiókos szolgáltatását is.

Címkék: orange, tarifák

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 17:35, kedd | Kzélet

A 2023/2024-es tél volt a legmelegebb 1931 óta

A meteorológusok az átlagosnál kivételesen melegebbnek minősítik az elmúlt telet.

2024. Április 04. 09:06, csütörtök | Kzélet

Véget ért a második forduló előtti kampány

Szerda (április 3.) éjfélkor véget ért a szlovákiai elnökválasztás második fordulójának választási kampánya, és moratórium lépett érvénybe. Ebben az időszakban az elnökjelöltek nem kampányolhatnak.

2024. Április 03. 09:01, szerda | Kzélet

Korčok és Pellegrini támogatják, hogy Szlovákia EU- és NATO-tag maradjon

Peter Pellegrini és Ivan Korčok elnökjelöltek amellett voksoltak, hogy Szlovákia továbbra is tag maradjon az Európai Unióban és a NATO-ban.

2024. Március 22. 09:56, péntek | Kzélet

Péntekig kérvényezhető a szavazói igazolvány

Meghatalmazott személy is átveheti az igazolványt.