2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. Április 25. 16:30, vasárnap | Sport
Forrás: AC Milan, Gazetta dello Sport

Zlatan: Életem végéig a Milan játékosa szeretnék maradni!

Zlatan: Életem végéig a Milan játékosa szeretnék maradni!

Az AC Milan hivatalos közleményben jelentette be, hogy a svéd legenda további egy évre aláírt a rosso-neri-hez.

A 39 éves csatár éves fizetése a bónuszokkal együtt elérheti a 7 millió eurót, az új szerződés pedig jövő nyárig érvényes. A játékosnak idén nyáron lejárt volna eredeti, aktuális szerződése, a Milan pedig nem akarta megvárni, hogy valaki elhappolja a még mindig magas szinten focizó gólvágót. “Boldog vagyok, régóta vártam erre a napra. Ha tehetném, akár életem végéig a Milannál maradnék. Újabb egy évig maradok és ez nagyon fontos számomra,” nyilatkozta a hivatalos bejelentést követően Ibrahimovic a Milan TV-nek. “Szeretem a csapatot, az edzőimet és a szurkolókat is, akiket nagyon hiányolok a stadionokból. Mindig is mondtam, hogy a Milan számomra olyan, mintha az otthonom lenne,” tette hozzá Ibra.

Zlatan Ibrahimovic 2020 januárjában tért vissza az AC Milan csapatához, azóta 35 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és 25 találatot szerzett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.