2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Június 24. 14:35, péntek | Bulvár
Forrás: Youtube

Walker, a texas-i kopó - íme új köntösben

Walker, a texas-i kopó - íme új köntösben

Ki ne emlékezne a legendás Chuck Norris még legendásabb karakterére, Walkerre, a Texas Ranger-re? Nos, ezt most el is felejthetjük, hiszen érkezik a széria rebootja, talán kicsit kevesebb pörgőrúgással.

Májusban számoltunk be arról, hogy spinoffot kap a CW nagysikerű Walker, Texas Ranger-sorozata, a Jared Padalecki főszereplésével készített Walker. Nem sokkal a berendelést követően ki is adták a Walker: Independence első előzetesét. A főszereplők Matt Barr, Katherine McNamara, Justin Johnson, Greg Hovanessian, Philemon Chambers, Lawrence Kao és Katie Findlay lesznek.

A Walker: Independence előzmény lesz, de nem közvetlen, hanem afféle eredettörténet a 19. századból Seamus Fahey készítésében. Az 1800-as évek végén játszódó sztori egy tehetős bostoni nőről szól, akinek a férjét a szeme láttára ölik meg nyugatra tartó útjukon. Előbbi természetesen bosszút esküszik, majd találkozik egy életcélját kereső haramiával, akivel együtt eljutnak egy texasi városba, ahol komoly változásokat előidéző tényezőkké válnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.