2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. November 07. 20:57, hétfő | Magyarország
Forrás: RTL KLUB

Visszatér a Mi kis falunk

Visszatér a Mi kis falunk

Ismét képernyőn láthatjuk a Mi kis falunk közönségkedvenc karaktereit, az RTL ugyanis újraindítja a vidéki paródia-sorozatot.

Az RTL nagysikerű sorozatának, A mi kis falunknak a hetedik évada november 26-án 20 órától folytatódik az RTL-en. Korábban ugyan azt írtuk, hogy csak karácsonykor tér vissza a sorozat, mivel egy ünnepi különkiadásról volt szó, de a jelek szerint a tematika és/vagy az időpont lesz csak ünnepi, a rész a hetedik évados epizódok folyamában lesz benne, nem pedig premier előtt érkezik, különleges eseményként.

Az új szezon történetéről az RTL a következőket osztotta meg a sajtóval: "Pajkaszeg lakói az új évadban is mulatságos és izgalmas történetekkel mutatják be életük mindennapjait a kis faluban. Rögtön az első epizódban Szifon és Baki elhatározzák, hogy csocsóasztalt szereznek a kocsmába, a Polgármester hátfájdalmai pedig egyre elviselhetetlenebbé válnak. A folytatásban Laci és Saci kapcsolata ismét tartogat izgalmas meglepetéseket, Kati diétára fogja a Polgármestert és egy titokzatos személy érkezik a faluba, aki több férfit is boldoggá tesz majd. Laci egy szerelmes levelet talál az utcán, amiről azonnal megindulnak a találgatások és végre az is kiderül, hogyan zajlanak a karácsonyi ünnepek Pajkaszegen, ahova Gyuri is visszatér, természetesen Erikával, aki azonnal beleveti magát az ünnepi készülődésbe."

Címkék: Mi kis falunk, RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.