2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2021. Február 16. 14:00, kedd | Rendőrségi
Forrás: SHMú

Vigyázat! Csúszásveszély az utakon országszerte

Vigyázat! Csúszásveszély az utakon országszerte

POZSONY, február 16. – A sofőrök számítsanak az utakon a nap második felében jegesedéssel, a nulla Celsius-fok alatti hőmérséklet ugyanis az olvadás után érkezett közvetlenül, ezzel is veszélyessé téve a legtöbb utat.

Erre a Szlovák útkezelő vállalat figyelmeztetett zjazdnost.sk nevű weboldalán. A Szlovák Hidrometeorológiai Intézet (SHMÚ) szintén elsőfokú figyelmeztetést adott ki az összes megyében 18:00-tól egészen hajnalig. Az útkezelő vállalat információi alapján egyelőre minden út, hágó és autópálya is járható, fennakadásról nem tájékoztattak.

Az úthálózatok nagyja nedves vagy vizes, az északi területeken behavazott, kásás felületű utakról számoltak be. Friss havat a pozsonyi D4-es autópálya Pozsony-Dél és Pozsonyivánka közötti szakaszán is észleltek. Megkérjük a sofőröket, fokozottan ügyeljenek a biztonságos közlekedésre.

Címkék: útinfó, jegesedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 10:02, csütörtök | Rendőrségi

Kaliňák: A miniszterelnök állapota a műtét után stabil, de még mindig súlyos

A kórház szóvivője hozzátette, hogy két sebészcsoport öt órán keresztül operálta a miniszterelnököt. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.