2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2022. Január 08. 17:38, szombat | Bulvár
Forrás: Cinema View

Ütős lett Roland Emmerich új katasztrófamozijának plakátja

Ütős lett Roland Emmerich új katasztrófamozijának plakátja

Javában zajlik a Moonfall című Roland Emmerich katasztrófafilm hypeolása, a lendület azonban lassan erejét veszti. A készítők egy látványos plakáttal szeretnék felpörgetni a reklámot. Íme.

Kicsit pár kifulladni látszik a Roland Emmerich-féle Moonfall kampánya, hiszen már több, mint egy éve tart, de legalább végre moziba kerülhet a film. Már persze, ha moziba kerül. Legutóbb az első 5 percét láthattuk, most pedig egy új plakátot adtak ki hozzá jobb híján. A főszereplői Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu, Eme Ikwuakor, Carolina Bartczak és Donald Sutherland lesznek.

Roland Emmerich új katasztrófafilmje nem összetévesztendő a 2014-es Blacklistes forgatókönyv alapján tervezett Moonfall című filmmel, mely egy holdi Föld-kolónián játszódó krimi lesz, nagyjából a Fargo hangulatában. A premierre februárban fog sor kerülni.

Címkék: film, Moonfall, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.