2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Június 26. 14:27, péntek | Rendőrségi
Forrás: tasr

Újabb újságírót fenyegettek meg, kiakadt a belügyminiszter

Újabb újságírót fenyegettek meg, kiakadt a belügyminiszter

Roman Mikulec belügyminiszter (OĽaNO) elszörnyedt, mikor megtudta, hogy az Aktuality.sk portál újságírója egy töltényt talált a postaládájában.

Megerősítette, hogy a rendőrség nagy erőkkel dolgozik az ügyön. „Elfogadhatatlan, hogy még manapság is ilyen primitív elrettentő üzeneteket küldözgessen valaki. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy Ján Kuciak áldozata ne legyen hiábavaló, és főleg, hogy efféle tragédia már soha többé ne fordulhasson elő” – közölte a miniszter.

Az Aktuality.sk portál péntek reggel arról tájékoztatott, hogy Peter Sabo oknyomozó újságíró csütörtökön (június 25.) egy töltényt talált a lakása postaládájában. Sabo például a szeredi (Sereď) kábítószer-kereskedelemről, a Gál Gábor volt igazságügyi miniszterhez köthető ügyekről, a dél-szlovákiai adócsalókról és a Dobytkár ügyről szokott írni, ezenkívül az ún. kočneri könyvtárat elemzi, és a mohi (Mochovce) erőmű új részeinek az építése körüli ügyekkel foglalkozik.

A talált töltényről Milan Lučanský országos rendőrfőkapitányt is tájékoztatta, aki elmondta, hogy a rendőrség már megtette a szükséges intézkedéseket az ügyben.

Nyitókép:Branislav Wáclav / Aktuality.sk

Címkék: újságíró

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 10:44, csütörtök | Helyi

Program: Komáromi napok 2024

A Komáromi napok már kopogtatnak az ajtónkon, és a Duna szlovákiai oldalán, Komáromban változatos programokkal várják a jó zene, az ételek, a kultúra és a szórakozás szerelmeseit.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.