2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2020. Október 15. 15:07, csütörtök | Világ
Forrás: CNN

Trump legkisebb fia is koronavírusos

Trump legkisebb fia is koronavírusos

Melania Trump a Fehér Ház weboldalán ír arról, hogy Donald Trump amerikai elnök legkisebb fia, Barron Trump is elkapta a koronavírust.

A First Lady beszámolója szerint azóta már negatív teszteredményei lettek. „Olyan kevés ideig volt beteg. Szerintem egy jó ideig nem is tudta, hogy elkapta, mert fiatal és az ő immunrendszerük erős, és leküzdi a vírust“ – nyilatkozta Donald Trump fia fertőzöttségéről iowai kampányeseményén.

Továbbá újfent kihangsúlyozta, hogy szerinte minél előbb ki kellene nyitni az iskolákat, mivel a fiatalok könnyedén átesnek a víruson. A beszámolójában azt írja a First Lady, hogy a félelme vált valóra, amikor fia koronavírustesztje pozitív lett. Másrészt örömmel töltötte el, hogy családja együtt tudott ezen keresztülmenni és tudtak „időt tölteni egymással és vigyázni egymásra”. Korábban Melania és Donald Trump koronavírus tesztje is pozitív volt. Elmondása szerint ő maga a tünetek „hullámvasútját” tapasztalta meg, köhögött, testi fájdalmai voltak és kimerült volt. A gyógyulásáról így írt a First Lady: „Úgy döntöttem, hogy egy természetesebb módját választom a felépülésnek, több vitaminnal és egészséges táplálkozással“. Hozzátette, hogy a karantén lehetőséget adott neki, hogy reflektáljon sok dologra az életében: családi és baráti kapcsolatokra, valamint a munkájára.

Címkék: koronavírus, Trump

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 03. 09:26, szerda | Világ

114 éves korában elhunyt a világ legidősebb férfija

A Guinness Rekordok Könyvébe 2022 májusában került be.

2024. Március 13. 15:47, szerda | Világ

Meghalt a férfi, akit több mint 70 évig vastüdő tartott életben

Még életében elvégezte a jogi egyetemet.

2024. Február 28. 15:15, szerda | Világ

Ezen a napon: Február 28.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.