2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. December 21. 09:31, hétfő | Bulvár

Separ, a szlovák rapper három hónapja jár kemoterápiára

Separ, a szlovák rapper három hónapja jár kemoterápiára

A szlovák zenei élet elismert rappere, Separ Instagramon vallotta be, hogy rákos. Közösségi oldalán Separ most leírta, hogy élte meg az utóbbi három hónapot, amit kemoterápiával töltött.

„A kemoterápia és annak következményei a legnagyobb pokol, amit eddig átéltem. Nem is sejtettem, hogy milyen szörnyű egészségügyi helyzetbe kerülhet egy ember“ – írja a rapper. „Egy tumort már kivettek, de a CT kimutatta, hogy az a marha már átterjedt a testem más részeire is. A gyerekeimet nem láttam már két és fél hónapja, ugyanis az immunrendszerem ebben a COVID diszkóban veszélyeztetettnek minősül. Amikor először találkoztunk, olyan volt, mint az érzelmek tűzijátéka“ – számol be a zenész őszintén. Bár sokat szenved, úgy néz ki, jó úton halad a betegség legyőzésében. „A legelején alternatív úton szerettem volna meggyógyulni, de az orvos azt mondta, ne spekuláljak. A kemoterápia tényleg szörnyű, de ki lehet bírni. Ma voltam ellenőrzésen, hogy segít-e... Az első eredmények szerint igen. Még várom a CT-ről a híreket, de úgy tűnik, nyertem“ – írja Separ. „Kérlek ne sajnáljátok Sepinkát, hogy rákos, az onkológián nagyon sok fiatallal találkoztam, és azt akarom, hogy ne adjátok fel!“ – tette hozzá bejegyzésében a rapper.

Címkék: rák, Separ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.