2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2020. Szeptember 20. 09:06, vasárnap | Bulvár
Forrás: Mafab

Rendesen kigyúrta magát Jared Leto a Tron 3 főszerepére

Rendesen kigyúrta magát Jared Leto a Tron 3 főszerepére

Jó ideje semmit nem tudunk a Tron következő részéről, de ma végre elhullott egy hírmorzsa. Az infót Jared Leto közölte közösségi oldalán, aki ezek szerint komoly szerepet vállalt a sci-fi harmadik részében.

A Twitter bejegyzés alapján nyugodtan elmondhatjuk, hogy Leto rendesen odatette magát, és gőzerővel készül a szerepre. Egyelőre azonban titok marad, kit fog játszani a zseniális színész, de annyit biztoan tudunk, hogy övé lesz az egyik főszerep.

Az 1982-es, Steven Lisberger által rendezett TRON nem volt a kritikusok kedvence, azonban az évek során kultuszfilmmé vált. A második, 2010-ben készült TRON: Örökség sem került be az Oscar-esélyes filmek közé, bár itt megoszlanak a kritikusok által megfogalmazott vélemények. Az anyagi siker azonban nem maradt el, a második rész 400,000,000 dollár bevételt hozott.

Ezért is érdekes, hogy a Disney miért várt 10 évet a harmadik rész rábólintására, de igazából mindegy is. A lényeg, hogy forgatják, és Jared Leto szinte garancia arra, hogy minőségi szórakozásban lesz részünk.

Joseph Kosinski után Garth Davis került a projekt élére, aki korábban a Mária Magdolnát és az Oroszlánt is rendezte. Az előkészületek tehát zajlanak, a közeljövőben pedig remélhetőleg arra is fény derül, mikor kerülhet a mozikba a Tron: Ares.

Címkék: Jared Leto, mozi, Tron

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.