2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Július 07. 12:18, szerda | Bulvár
Forrás: The Sun

Rejtélyes halált halt egy ismert pornószínésznő

Rejtélyes halált halt egy ismert pornószínésznő

A „Kris the Foxx” művésznéven működő orosz Kristina Listina tragikus halált halt, amikor kiesett a 22. emeletről. A kezében egy rejtélyes üzenet volt, a halála így tele van kérdőjelekkel.

A New York Post információi szerint elhunyt a 29 éves Kristina Listina pornószínésznő, aki leginkább a PornHub és OnlyFans weboldalakon tűnt fel. A helyi napilapok szerint kizuhant egy lakóépület 22. emeletéről. A testét az orosz negyedben találták meg, kezében egy érem volt, amelyen ez állt: „örökké a szívemben”.

A térfigyelő kamerák látták a nőt belépni a lakóépületbe miközben egy zacskó chipset majszolgat. Ezután a kamerák már csak azt látták, amint a 29 éves színésznő éppen zuhan ki az épületből. A helyszínre érkező rendőrök először nem is tudták azonosítani a holttestet, Kristinánál ugyanis nem volt sem személyi igazolvány sem egyéb irat. Halálát a nyilvánosság előtt társa, Rustan M. erősítette meg, aki a rajongók segítségét kéri a temetés megszervezéséhez.

A pornósztár oldalát és videóit több százezren tekintették már meg. A The Sun információi szerint azonban Kristina az utóbbi időben egyre többször panaszkodott arra, hogy magányos. „Családot akart és azt, hogy szeressék,” nyilatkozta egy anonim forrás. Egy interjúban korábba Kristina azt állította, a pornóval azért kezdett, mert nem sikerült olyan állást találnia, amiben kiteljesedhetett. OnlyFans profilját halála után kevéssel azonnal leblokkolták. A rendőrség továbbra is nyomoz az ügyben.

Címkék: halál, pornó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.