2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Március 16. 12:09, szerda | Sport
Forrás: The Independent

Nevet változtatna Lewis Hamilton

Nevet változtatna Lewis Hamilton

Pontosabban szeretné felvenni édesanyja nevét, a Larbalestier-t is. A világbajnok versenyző így nemsokára Lewis Hamilton Larbalestier néven állhat rajthoz a száguldó cirkusz versenyein.

A Mercedes világbajnoka azt szeretné, ha nemcsak az édesapja, hanem az édesanyja neve is tovább élne, azért azt tervezi, hogy a Hamilton mellett viselni fogja a Larbalestier nevet is. Azt mondta, nagyon büszke a vezetéknevére, de sokan nem tudják, hogy az édesanyja a Larbalestier nevet viseli, márpedig neki az a szándéka, hogy ezt is továbbvigye. „Nem értem teljesen az elvet, hogy egy nőnek miért kell elveszítenie a vezetéknevét, ha két ember összeházasodik,” mondta Hamilton.

Az F1-es világbajnok édesanyja, Carmen Larbalestier és az édesapja, Anthony Hamilton elvált, amikor a fiuk 10 éves volt. Hamilton ezek után főleg az apjával és a mostohaanyjával élt. Azt mondta, a családjának rengeteget jelentene, ha megnyerné a nyolcadik világbajnoki címét is.

A 2022-es Forma–1-es szezon ezen a hétvégén indul Bahreinben.

Címkék: Lewis Hamilton

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.

2024. Április 04. 09:29, csütörtök | Sport

Győzött a Boston és bebiztosította a hazai pálya előnyét az NBA rájátszásában

A Celtics megszerezte szezonbeli 60. győzelmét.