2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2022. Szeptember 03. 16:49, szombat | Magyarország
Forrás: RTL Klub

Nevet változtat az RTL Klub, mostantól csak simán RTL lesz

Nevet változtat az RTL Klub, mostantól csak simán RTL lesz

A csatorna idén ünnepli 25. születésnapját, aminek alkalmából egy kis re-brandinget kap a márkanév is.

Nem csak a TV2, hanem az RTL Klub is idén ünnepli 25. születésnapját, és ez alkalomból utóbbi teljesen megújul, "új arculattal egyszerűsíti és harmonizálja márkaarchitektúráját az RTL brand alatt". Ez nem csak vizuális imidzsváltást jelent, hanem azt is, hogy új nevet kapnak bizonyos RTL-es csatornák és a digitális felületek is. A változás érinti az RTL Klub anyacsatornát is: 25 év után új nevet kap az RTL Klub, és nemsokára RTL néven lesz majd elérhető. Az RTL+ csatorna RTL Három néven folytatja, míg az RTL II pedig RTL Kettő lesz.

A közlemény szerint "az RTL Magyarország az anyavállalat RTL Group új arculatát vezeti be, csatlakozva az egységes, vállalatcsoport-szintű vizuális világhoz." A név-és arculatváltás szeptember közepétől év végéig több lépcsőben, fokozatosan zajlik majd. A fő csatornának színes, minden helyzetben változó logója lesz, mindig az adott tartalomhoz adaptálódik majd a logó színezése.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.

2024. Május 16. 10:02, csütörtök | Rendőrségi

Kaliňák: A miniszterelnök állapota a műtét után stabil, de még mindig súlyos

A kórház szóvivője hozzátette, hogy két sebészcsoport öt órán keresztül operálta a miniszterelnököt. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.