2022. május 18, szerda - Erik, Alexandra

Hírek

2022. Május 14. 03:05, szombat | Bulvár
Forrás: Youtube / CBS

Negyedik szezonjával véget ér a Magnum-reboot

Negyedik szezonjával véget ér a Magnum-reboot

A Tom Selleck által megformált legendás karakter újraélesztése felemásra sikerült. Megszűnik ugyanis a CBS Magnum PI című akciósorozata.

Egyszer minden jónak vége szakad, gondolhatják a Magnum PI cím akciósorozat rajongói, ugyanis a CBS csatorna bejelentette tegnap, hogy 4 szezon után megszünteti a szériát, melyet idehaza az RTL Klub mutatott be, közel sem akkora sikerrel, mint ahogy Amerikában ment.

A negyedik szezon promója. Ez volt az utolsó.

A CBS csatorna egyébként elég komoly megszüntetős hetet tartott, hiszen a Magnum PI mellett még olyan szériák halálos ítéletét mondták ki, mint a Good Sam, a B Positive, a How We Roll, valamint a United States of Al. Persze szomorkodásra nincs semmi ok, hiszen ősszel bőven fog újonc is érkezni a kevésbé nézett sorozatok helyére, s talán némelyik akkora siker lesz a csatornán, mint idén az FBI: International vagy a Ghosts.

Címkék: CBS, Magnum PI, sorozat

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 16. 11:21, hétfő | Bulvár

Szoláriumba fagyott rettenetek verekedésétől volt hangos Pozsony belvárosa

A meleg, kellemes este fura hatást váltott ki a szórakozni vágyó emberekből a péntek esti fővárosban. Az Óvárosban található Mow koktélbár előtti tér egy szempillantás alatt változott át ringgé.

2022. Május 16. 09:53, hétfő | Bulvár

Izgi: Presser és Geszti együtt dolgoznak valamin

Azért írtuk a valamit, mert egyelőre tényleg nem tudni többet a projektről, csak annyi biztos, hogy valami készül.

2022. Május 14. 02:58, szombat | Bulvár

Érdekes, párosodás utáni túlélési trükköt fedeztek fel egy pókfajnál

Tudományos kisokosunk mai számában egy érdekes jelenségről számolunk be, amelyet a Current Biology oldalon tettek közzé.

2022. Május 11. 23:58, szerda | Bulvár

Putyin ismét apuka lesz • Ezúttal azonban semmi ilyesmi nem volt tervben

Vlagyimir Putyin állítólag dühöng. Ennek oka pedig nem más, minthogy 70 évesen ismét apuka lesz. A politikusra kellemetlen meglepetésként hatott a hír: volt szeretője ismét várandós.