2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2021. Február 28. 21:47, vasárnap | Sport
Forrás: La Stampa

Mick Schumachert az apja állapotáról kérdezték, nem kellett volna

Mick Schumachert az apja állapotáról kérdezték, nem kellett volna

A La Stampa nevű olasz lap készített interjút a Forma-1-ben idén debütáló Mick Schumacherrel, aki a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia.

Szóba került a versenyző apjának állapota is. Mindez annak ellenére, hogy a család az elmúlt 7 évben óvakodott attól, hogy a médiát közel engedje magához. Schumacher még 2013-ban szenvedett síbalesetet. Mick így reagált a kérdésre: "Ez magánügy, szeretném, ha visszatérnénk a motorsportra.”

A Blikk is beszámolt róla többször, hogy hét évvel ezelőtt, 2013. december 29-én a 44 éves Michael Schumacher a Francia Alpokban, Méribel pályáján indult síelni barátaival és akkor tizenéves fiával, Mickkel. A hétszeres Forma-1-es világbajnok ekkor már egy éve visszavonult a versenyzéstől, csak a családjának élt, és velük készült január 3-i születésnapjának megünneplésére. Már életében legendává vált, mindent elért, amit csak lehetett, egy fatális szerencsétlenség azonban egy pillanat alatt tragédiává változtatta sikertörténetét.

A hétszeres világbajnok aznap délelőtt 10:50 és 11:00 óra között döntött úgy, hogy letér a piros pályáról, és átsiklott az off-piste területre, amely felülről nézve ugyan még a pálya részének tűnhet, de kihelyezett póznák jelzik, hogy az már pályán kívüli szakasz. A sziklás területen sílécével egy kődarabnak ütközve elvesztette egyensúlyát, és több méteres csúszás után a fejét egy másik sziklának ütötte, amely kettétörte a sisakját.

Címkék: Schumacher

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.