2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2022. Július 01. 13:50, péntek | Bulvár
Forrás: Screen Rant • Youtube

Mel Gibson csak úgy ontja magából a rosszabbnál rosszabb filmeket idén

Mel Gibson csak úgy ontja magából a rosszabbnál rosszabb filmeket idén

A szebb napokat látott színész idei harmadik ZSÉ-kategóriás filmje is megkapta a maga előzetesét. Persze, mozis premierről szó sincs.

A jelek szerint Mel Gibson is feltérképezi azt a pályaívet, ami inkább olcsó, lakossági forgalmazásban megjelenő filmekre koncentrál, mint sem komolyabbnak mondható produkciókra. Öröm a vélhető ürömben, hogy legújabb filmjét, szemben az idei a Panamával és az Agent Game-nem, nem az a Saban Films szállítja, mely például Bruce Willis zsé-kategóriás darabjait is gyártja. Íme a Lionsgate által forgalmazott Hot Seat előzetese.

Gibson partnere a filmben Kevin Dillon, Shannen Doherty és Eddie Steaples lesz, a rendező pedig James Cullen Bressack volt, akinek mennyiségileg kifejezetten komoly a filmográfiája olyan filmekkel, mint a Véres tó: A gyilkos orsóhalak támadása. Az elmúlt időszakban ő rendezte Bruce Willisszel a Fortresst és a Kereszttűzbent, valamint Steven Segal főszereplésével a Törvények felettet.

Címkék: Mel Gibson

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.