2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Július 22. 21:32, szombat | Sport
Forrás: Teraz.sk

Mbappé nélkül utazik a PSG a nyári felkészülésre

Mbappé nélkül utazik a PSG a nyári felkészülésre

Mbappé azt nyilatkozta, hogy szeretne még egy szezont a PSG-ben játszani, de ez azt jelentené, hogy a nyáron ingyen távozna.

Kylian Mbappé nem utazik a Paris St. Germain-nel a Japánban rendezett felkészülési mérkőzésekre. A francia futballklub pénteken hirdette ki az ázsiai túrára induló keretet, de a sztárcsatár nem szerepel az új edző, Luis Enrique névsorán. A sorból viszont nem hiányzik a szlovák védő, Milan Škriniar.

A klub nem hozta nyilvánosságra Mbappe távolmaradásának okát, de Párizsból való távozása állhat mögötte. A sztárcsatár a nyáron jelentette be, hogy nem tervezi szerződésének meghosszabbítását a Prince Parkban.

Mbappe azt mondta, hogy szeretne még egy szezont a PSG-ben játszani, de ez azt jelentené, hogy a nyáron ingyen távozna. Több média szerint a Real Madrid továbbra is érdeklődik szolgálatai iránt.

A 2022-es katari világbajnokság második helyezettje és az argentinok elleni döntőben mesterhármast szerző játékos pénteken barátságos meccset játszott a Le Havre ellen, és góllal pecsételte meg a 2-0-s győzelmet.

Mbappé öccse, a 16 éves Ethan a PSG-vel utazik Japánba, és a brazil támadó Neymar is ott van a jelölésben, akinek a jövőjét szintén találgatások veszik körül.

Kelet-Ázsiában a párizsi klub a szaúd-arábiai Al Nassr ellen lép pályára, Oszakában a helyi Ceresszel is találkozik, majd Tokióban Škriniar korábbi munkaadójával, az Inter Milannal, végül a koreai Jeonbuk Motors-szal mérkőzik meg. Az információt a DPA ügynökség hozta.


Forrás: teraz.sk

Címkék: Mbappé, PSG

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.