2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2021. Február 16. 19:17, kedd | Bulvár
Forrás: cas.sk

Másodszor is elkapta a koronavírust Matovič kedvenc képviselőnője

Másodszor is elkapta a koronavírust Matovič kedvenc képviselőnője

A COVID-19 betegség legyőzése sem védte meg Mária Šofrankot attól, hogy ismét elkapja a koronavírust. Az OĽANO parlamenti listájának egyese közösségi oldalán tájékoztatta követőit állapotáról.

„Ismét Covidos lettem!!!” írja a pedagógus és polgárjogi aktivista facebook oldalán. Míg először karácsonykor küzdött meg a betegséggel, most a szerelmesek napján fertőződött meg ismét. „Első alkalommal a karácsonyfa alá kaptam a meglepetést, szerencsére akkor tünetmentes lefolyása volt. Most Valentin-napon kaptam el, és biztonság kedvéért az összes tünetet produkálom. Azt hiszem, mostantól nem fogom szeretni az ünnepnapokat,” írta egy kacsintós emoji kíséretében. „Mindenkinek jó egészséget kívánok. Vigyázzatok magatokra,” tette hozzá Mária Šofranko.

Címkék: COVID, koronavírus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.

2024. Május 16. 10:02, csütörtök | Rendőrségi

Kaliňák: A miniszterelnök állapota a műtét után stabil, de még mindig súlyos

A kórház szóvivője hozzátette, hogy két sebészcsoport öt órán keresztül operálta a miniszterelnököt. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.