2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Március 30. 23:05, szerda | Kultúra
Forrás: atempo.sk

Magyar Filmnapok a brit fővárosban

Magyar Filmnapok a brit fővárosban

Londoni Magyar Filmnapok címmel háromnapos bemutatósorozatot rendeztek a brit fővárosban. Műsoron három magyar film szerepelt, mindegyik angol felirattal.

Először nyílt lehetőség arra, hogy az érdeklődők magyar filmeket magyar nyelven nézhessenek meg egy londoni moziban, mindezt ingyen és bérmentve. Külön büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a három bemutatott alkotás közül kettőben a füleki Kerekes Vicát láthatta a közönség.

Szombaton a Spirál, vasárnap pedig Apró mesék című filmek voltak láthatóak. A nyitóünnepség péntek este volt az egyik legnagyobb londoni premiermoziban, a Leicester Square-en működő, kilenc vetítőtermes Vue filmszínházban, ahol a Budapest Noir című filmet mutatták be, melyben a komáromi Molnár Gusztáv is szerepel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.