2024. június 1, szombat - Tünde

Hírek

2021. Augusztus 23. 16:35, hétfő | Bulvár
Forrás: HVG / Napi.hu

Magángépek leptek el idén egy horvát repteret

Magángépek leptek el idén egy horvát repteret

A Rijekában található reptér fura módon komoly nyereséggel zárt az idén. Kiderült, mi hozott ekkora bevételt egy ilyen kis repülőtérnek – több, mint 600 magángép landolt itt az idén.

Az előző évekhez képest hatalmas növekedésről beszélünk – áll a Napi.hu cikkében. A magángépek tulajdonosai főként a Krk szigetén található luxusvillákat vagy jachtokat látogatták. A netes portál cikke szerint az előző évekhez képest háromszoros volt a növekedés, amit a reptér igazgatója Tomislav Palalic is megerősített. Elmondása szerint az emberek idén hajlandóak voltak többet költeni csak azért, hogy egyedül utazhassanak.

A magángépeknek köszönhetően a Rijeka reptér idén nyereséggel zárt. Palalic szerint a szóban forgó járatok nem kapnak olyan kedvezményeket, mint a menetrend szerinti gépeket üzemeltető társaságok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 31. 08:17, péntek | Sport

NBA: Dončić és Irving 13 év után döntőbe vezette a Dallast

Mindkét dallasi sztár, Luka Doncic és Kyrie Irving egyaránt 36 pontot szerzett, míg a szlovén játékmester 10 lepattanót is hozzátett a bravúros teljesítményhez.

2024. Május 31. 07:31, péntek | Rendőrségi

Nagyszabású rendőri fellépést váltott ki a hamis bombariadó Bécsben

A rendőrség nagyszabású akciót indított, amelynek során a rendőrök átkutatták az állomás környékét.

2024. Május 27. 11:30, hétfő | Sport

F1: Charles Leclerc diadalmaskodott a Monacói Nagydíjon

Leclerc 2022 júliusa óta először nyert, ezzel pályafutása hatodik győzelmét aratta és először tudott nyerni hazai pályán.