2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2023. Április 07. 19:07, péntek | Bulvár
Forrás: Refresher

Lewis Capaldi karrierje valószínűleg hamarosan véget ér

Lewis Capaldi karrierje valószínűleg hamarosan véget ér

Az énekes életéről és egészségügyi problémáiról szóló dokumentumfilmet a Netflix adta ki április 5-én.

A LADBible szerint a skót énekes-dalszerző, Lewis Capaldi elismerte, hogy fel kell adnia zenei karrierjét, ha Tourette-szindrómája tovább romlik. A kellemetlen betegség önkéntelen rángásokat okoz, és komolyan érinti az ebben a kórban szenvedők mindennapi életét.

Éppen a zenélés vagy a több ezer ember előtti fellépés nyomása is ronthatja az énekes tüneteit, és ha nem lépne fel hónapokig, "jól" lenne, de elmondása szerint jelen pillanatban megéri a kockázatot a sok fellépés, ugyanis annyira szeret a közönségnek zenélni. "Amennyiben a helyzet odáig fajul, hogy helyrehozhatatlan károkat okoz a betegségem, akkor abbahagyom" - mondta Capaldi, aki olyan slágereket adott ki, mint a Someone You Loved és a Forget Me.

"Rosszabbodnak a rángásaim, amikor leülök és zongorázom, fizikailag kimondottan fájdalmas is tud lenni" - vallotta be az énekes, hozzátéve, hogy a betegség következtében gyakran légszomjra is panaszkodik. Más egészségügyi problémákat is bevallott, beleértve a szédülést, a pánikrohamokat, amikor úgy érzi, hogy megőrül, hörghurutot a Sertralin, egy vényköteles szorongásoldó gyógyszer elhagyása után, és számos egyéb betegséget.

Capaldi ezekről a kérdésekről beszél a közelmúltban megjelent How I'm Feeling Now című dokumentumfilmben, amely április 5-én jelent meg a Netflixen. A film rendezője és producere Joe Pearlman.

Forrás: refresher.sk

Címkék: Lewis Capaldi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 18. 10:44, csütörtök | Helyi

Program: Komáromi napok 2024

A Komáromi napok már kopogtatnak az ajtónkon, és a Duna szlovákiai oldalán, Komáromban változatos programokkal várják a jó zene, az ételek, a kultúra és a szórakozás szerelmeseit.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.