2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2020. Szeptember 05. 12:57, szombat | Sport
Forrás: TASR

Kozák edző elhagyja a Slovan kispadját

Kozák edző elhagyja a Slovan kispadját

Ján Kozák, a Slovan edzője elhagyja a klubot. Erről az RTVS számolt be esti híradójában.

A pozsonyi csapat vezetését tavaly vette át miután a Slovan búcsúzni kényszerült a Bajnokok ligája selejtező körében a Sutjeskou Nikšič ellenfeleként. Vezetése alatt a klub bejutott az Európa Liga csoportkörébe, valamint az otthoni bajnokságban is dominált a 2019/2020-as szezonban.


A Slovan legutóbb a Szlovák Kupában szenvedett meg a győzelemért, a csütörtöki meccsnapon egy drámai végjáték után 2:0-ra tudott nyerni a harmadik ligában focizó FC Beluša vendégeként. Ezt megelőzően a Fortuna Liga 5. fordulójában mérkőzött meg az AS Trencsén csapatával Zsolnán, a végeredmény 2:1 lett. A címvédő a szezon folyamán csak egyszer botlott, az aranyosmarótiak otthon tudtak nyerni 2:1-re. Jelenleg a tabella második helyén tanyáznak a Zsolna előtt és az eddig veretlen DAC mögött. A hátrányuk 6 pont, de egy meccsel kevesebbet játszottak.


A Bajnokok ligájából akkor estek ki, amikor az UEFA játék nélkül győztesként hirdette ki a Klasvík csapatát. Az ok a Slovan három tagjának pozitív koronavírus-tesztje volt.

Címkék: Kozák, slovan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.