2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2021. Március 07. 10:43, vasárnap | Magyarország
Forrás: HVG

Kovács András Péter vicces videóban magyarázta el a kormány intézkedéseit

Kovács András Péter vicces videóban magyarázta el a kormány intézkedéseit

A HVG cikke hívta fel a figyelmet az ismert stand-upos videójára, amelyben kegyetlenül kifigurázza a kormány intézkedéseit és az akörül kialakult zavarodottságot.

A humorista oltási listájának legvégén a nők vannak, a melegek sehol. A videó a HVG360-on futó Duma Aktuál egy következő részeként jelent meg, a YouTube-ra feltöltött videó pedig részletesen kitér arra, miért nem sikerült a magyar polgároknak megérteniük a kormány intézkedéseit.

Figyelem: a kormány szimpatizánsai ne kattintsanak, kivéve ha még nem veszítették el humorérzéküket.

„Bezárnak az óvodák és az iskolák, a bölcsődék közül viszont csak a posztgraduálisok," mondja a stand-upos, aki szerint több e-kréta is rendelkezésre áll a digitális oktatáshoz.

Hozzáteszi, hogy az iskolákból el lehet vinni az ételt, de repetát csak a Netpincér szállítja. „Az éttermek csak azért nyithatnak ki, hogy kereszthuzatot csináljanak,"mondta a humorista.

Kovács András Péter videójában elismeri, hogy több százezer Pfizer-vakcina érkezett, viszont csak pár száz darab fecskendő van.„Mivel a vakcina mínusz 70 fokos hűtést igényel, kérjük az időseket, hogy rétegesen öltözzenek?"tréfálkozik KAP.

KAP szerint az oltási sorrend úgy néz ki, hogy: „először a 65 éven felük és a tévedésből értesítettek kapnak vakcinát, később a krónikus betegek és a beszariak, ezután a betegségen még nem átesett lakosság és a hezitáló 65 éven felüliek, majd a víruson átesettek, legvégül a nők. A melegek azonban nem".

Íme a videó:

Címkék: humor, KAP, magyarország

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.