2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Április 25. 17:07, kedd | Bulvár
Forrás: Cas.sk

Škondrič Boráros botrányáról: Őszintén szólva, soha nem hittem neki

Škondrič Boráros botrányáról: Őszintén szólva, soha nem hittem neki

A pozsonyi OFA Gym tekintélyes edzője, Iľja Škondrič nyilatkozott Boráros Gáborról és botrányáról az esetleges csalás kapcsán: Azóta nem jelent meg az edzőteremben és őszintén szólva egyáltalán nem bízom benne!

Boráros Gábor felvidéki harcos tette híressé az MMA-t a hazai színtéren. Az Oktagon Challenge valóságshow első győztese lett, és még mindig az egyik legnépszerűbb hazai harcos. Jelenleg azonban nem tud ringbe lépni, mert érintett egy olyan ügyben, amely arra mutat, hogy befolyásolta egy mérkőzés kimenetelét.

A fogadóirodák megkérdőjelezhető fogadásokat kaptak a Kirill Medvedovsky elleni küzdelem második menetében a Fabriq MMA második kiadásán. Az első menetben Borárosnak volt lehetősége legyőzni ellenfelét, de nagyon úgy tűnt, hogy tudatosan tartja vissza magát, hogy később a második menetben vessen véget a mérkőzésnek.

A fogadóirodák állítólag sok bizonyítékkal rendelkeznek arra vonatkozóan, hogy a meccset valóban elcsalták, és rendőrségre vitték az ügyet. A nyomozás jelenleg is zajlik, ennek lezárásáig Boráros nem harcolhat.

„Gábor nem pozsonyi, kicsit távolabb lakik. Általában közvetlenül a meccsek előtt ment az OFA-ba vagy a Spartakusba. Arról ismert, hogy nem tart fenn hosszú távú MMA-formát, inkább a fitness érdekli. Ő egy ilyen önálló egység. Az eset óta nem találkoztunk vele az edzőteremben” – mondta a kaocko.cz portálnak Iľja Škondrič, a pozsonyi OFA edzőterem elismert edzője.

A szlovák MMA legendájának számító Škondrič úgy véli, Boráros ártatlan az egészben, de egy lélegzettel hozzáteszi, hogy nehéz bármiben is megbízni a kiszámíthatatlan harcosban.

„Bízom benne, hogy a végén jól alakul az egész. Hogy majd bebizonyosodik, hogy Gábornak nem volt benne a keze. Vagy legalábbis nem úgy, ahogy mindenki gondolja. Én azonban nem védem őt, majd a rendőrségi nyomozásnak kell eredményt hoznia az ügyben. Amúgy nagyon szeretném, ha Gábor visszajönne és megváltozna egy kicsit. Még mindig nyitva előtte a karrierje, van még mit mutatnia. Sajnos nagyon sokat ártott magának az életmódjával és az ezzel kapcsolatos dolgokkal. Őszintén szólva soha semmivel kapcsolatban nem bíztam Gáborban” – mondja nyomdafestéket nem tűrően Škondrič.

Több oldalról is felröppennek a pletykák, hogy Boráros Gáborral nem egyszerű a dolga, bonyolult és kiszámíthatatlan természete pedig jelentősen rombolja karrierjét. Ráadásul nagyon szerencsétlenül járt sérüléseivel is. Az OKTAGON MMA szervezetben zsinórban három küzdelmet is elveszített, azonban a Fabriq MMA védjegye alatt az utolsó két összecsapását sikerült megnyernie Gábornak.

„Mindig meg tud lepni valamivel. Hiszek abban, hogy nem rossz ember. Hogy ő egy nagy szívű harcos, aki mindenkivel szembe tud szállni. Ami a körülötte lévő dolgokat, illeti, azokat soha nem tudtam elhinni. Élete annyiféle fordulattal van tele, pozitívval és negatívval egyaránt, hogy rettenetesen nehéz kitalálni, mi jár most a fejében. Egyáltalán semmi sem garantálható vele kapcsolatban" – teszi hozzá Gábor jellemzéséhez Iľja Škondrič.

Forrás: cas.sk

Címkék: Boráros Gábor, MMA

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 18. 10:44, csütörtök | Helyi

Program: Komáromi napok 2024

A Komáromi napok már kopogtatnak az ajtónkon, és a Duna szlovákiai oldalán, Komáromban változatos programokkal várják a jó zene, az ételek, a kultúra és a szórakozás szerelmeseit.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.