2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Augusztus 29. 18:21, hétfő | Sport
Forrás: samorin.sk

Komoly vereségbe szaladt bele az STK keleten

Komoly vereségbe szaladt bele az STK keleten

Az utóbbi időben szinte csak sikerekről és jó teljesítményekről számolhattunk be a somorjai STK háza tájáról. Nos, ennek most vége, ugyanis a fiúk egy ötössel jöttek haza Kassáról.

Az utóbbi időben szinte csak sikerekről és jó teljesítményekről számolhattunk be a somorjai STK háza tájáról. Nos, ennek most vége, ugyanis a fiúk egy ötössel jöttek haza Kassáról.

Ugyan a vezetés a csallóközi csapatnál volt, de az ellenfélnek sikerült a második félidőben négy gólt is berámolnia a vendégek kapujába, ez pedig maga volt a teljes összeomlás. A cikk a samorin.sk városi portálon jelent meg.

Az első félidőben jó játékkal rukkoltunk elő a Kassai Labdarúgó Arénában. Már a negyedik percben Csóka védhetetlen gólja után megszereztük a vezetést. A hazai Kira kapus 411 perc után kapott ismét gólt. Az első negyedóra végén a fiatal támadónk újabb gólt szerezhetett volna. Majd egy veszélyes, gyors ellentámadásunknál a bírók kitaláltak egy lest…

Fél óra után nagyon hibázott Trnovský kapus és egyenlített a hazai gárda. Sőt a második félidő elején már vezetett. Ezután Csóka fölédurrantott, majd az ellentámadásból a kassaiak kettőre növelték az előnyüket. A hazaiak még további két gólt éretek el. A végeredmény nem tükrözi a pályán látottakat.

A somorjaiak legközelebb pénteken lépnek pályára. A Pomléban 16.00-kor a Homonnát látják vendégül.

Kassa – STK Somorja 5:1 (1:1)

Góllövők: 30., 61., 64. a 73. Sagna, 53. Pačinda – 4. Csóka

STK Somorja: Trnovský – Pančík, Marič-Bjekič, Dobranskij, Bahi – Nagy, Szolgai (85. Badjie) – Csóka (85. Jaroš), Szabó (89. Appiah), Bögi (74. Demjanovič) – Leginus (89. Ferlťák),

Játékvezető: Gemzický

Nézőszám: 1 527

Foto: Jäzva

Címkék: futball, somorja, STK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.