2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2022. Június 12. 14:20, vasárnap | Sport
Forrás: sziakomárom.sk • Envato Elements

Komárom: Sportsikerek Dél-Komáromban

Komárom: Sportsikerek Dél-Komáromban

Az utóbbi pár napban számos remek eredményt hoztak a hazai csapatok, úgy a kézilabda, mint a kosár és a labdarúgás területén is - írja a SziaKomárom.sk.

Az összefoglaló cikket változtatás nélkül közöljük.

A női serdülő kézilabdacsapat aranyéremmel, a férfi ifjúsági csapat pedig ezüstéremmel zárta a bajnokságot. A díjakat az elmúlt hétvégén adta át a Városi Sportcsarnokban dr. Molnár Attila polgármester és Vajda Bence önkormányzati képviselő valamint a bajnokságot szervező Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség képviseletében, Öcsi Tamás. Szintén ezen az alkalmon köszönt el a pályafutását Dél-Komáromban befejező és utolsó mérkőzését játszó korábbi 179-szeres válogatott – Harsányi Gergely is.

Szintén pár nappal ezelőtt robbant a hír, hogy nagy meglepetésre a dél-komáromi KVSE-Kémények nyerte a megyei kosárlabda bajnokságot, ahol a döntőben remek játékkal az Esztergom Eagles csapatát sikerült legyőzni 54-88-ra. A bronzérmet az MVM-OSE Titánok vihette haza.

Eredményes szezont zárt a Koppánymonostori SE valamennyi korosztálya is. Az felnőtt férfi labdarúgó csapat az idei esztendőben a megyei bajnokság dobogójának, második, ezüstöt érő helyére állhatott fel. Az ünnepélyes éremátadót május végén tartották a Berecz Dezső Sporttelepen.

Gratulálunk a csapatoknak!

Forrás: sziakomarom.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.