2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Március 17. 18:25, csütörtök | Helyi
Forrás: SziaKomárom.sk

Komárom: Imázsfilmek készülnek a városról

Komárom: Imázsfilmek készülnek a városról

Egyelőre még a storyboardoknál tart a projekt, de a tervek szerint a nyár elején már elérhetőek lesznek, azok az imázsfilmek, melyeken jelenleg is dolgozik a dél-komáromi Városmarketing Kft.

A turisztikáért felelős dél-komáromi tanácsnok, Nagy Nikolett úgy nyilatkozott, négy kisfilmben gondolkodnak. Az első a város aktív lehetőségeit, a második a város épített és kulturális örökségeit - Szépművészeti Múzeum, Csillagerőd, Monostori erőd, Igmándi erőd, Brigetio Látogatóközpont, Magyar Lovas Színház - mutatná be.

A tervezett harmadik kisfilm a város természeti értékeit mutatja majd be, olyan kiemelt zöld területeket érintve, mint a Duna és környezete, a Szent Pál-sziget, a szőnyi szigetek, a Rüdiger tavak, a Jókai liget, a kórházkert, vagy épp a Kállay Ödön park.

A negyedik kisfilm pedig egy általános várost bemutató imázsfilm lenne, amely egy Dél-Komáromba érkező család szemszögéből mutatja be a várost, és annak turisztikai, idegenforgalmi lehetőségeit.

Az alkotásokat a dél-komáromi Tourinform és a város facebook-oldalán, valamint a Jókai moziban tekinthetjük majd meg.

Címkék: imázsfilm, komárom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.

2024. Április 18. 10:44, csütörtök | Helyi

Program: Komáromi napok 2024

A Komáromi napok már kopogtatnak az ajtónkon, és a Duna szlovákiai oldalán, Komáromban változatos programokkal várják a jó zene, az ételek, a kultúra és a szórakozás szerelmeseit.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.