2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2023. Február 05. 16:59, vasárnap | Rendőrségi
Forrás: Cas.sk

Késelés történt Komáromban

Késelés történt Komáromban

Megtámadtak egy férfit a komáromi vasútállomáson. Az elkövető konyhakéssel esett neki áldozatának.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 22 éves gútai férfi pénteken, február 3-án este rátámadt egy másik férfira a komáromi vasútállomáson. Jelentésük szerint a támadó odalépett az áldozathoz, és ököllel arcon ütötte.
Ezután egy konyhakéssel legalább hatszor megszúrta a 26 éves férfit a fején, a nyakán, a mellkasán és a hasán. Az orvos szerint az áldozat, életveszélyes, súlyos sérüléseket szenvedett, amelyekből legalább egy hónap a gyógyulás. A támadó az eset után azonnal elszaladt.

„Annak ellenére, hogy az esetnek nem volt szemtanúja, a komáromi bűnüldöző nyomozóknak sikerült az intenzív munkájuknak köszönhetően megoldaniuk az ügyet és őrizetbe venniük a gyanúsítottat” – közölte a rendőrség a közösségi oldalán.

Az ügyet vizsgáló nyomozó szombaton, február 4-én emberölési kísérlet különösen súlyos bűntettével vádolta meg a támadót. Ezt követően javaslatot tettek az illetékes ügyészségnek a vádlott előzetes letartóztatására. "Az elkövető cselekményének indítéka egyelőre nem ismert. Nem volt kapcsolat közte és a sértett között, véletlenszerűen választotta ki áldozatát. Az ügyben még folyik a nyomozás" - tette hozzá a rendőrség.

Forrás: cas.sk

Címkék: késelés, komárom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.