2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Augusztus 26. 06:59, péntek | Bulvár
Forrás: cas.sk • AHA!

Karel Gott lánya családi perpatvarra hivatkozva lemondott apja örökségéről

Karel Gott lánya családi perpatvarra hivatkozva lemondott apja örökségéről

Dominika Gottová (49), Karel Gott († 80) lánya lemondott arról a tetemes vagyonról, amelyet az “Aranycsalogány” pályafutása során halmozott fel.

A legidősebb lány ugyanis állítólag már a halála előtt megegyezett apjával. Az énekes másvilágra való távozását követően azonban kiderült, hogy egy újabb darabra tart igényt a hagyatékból. Megtudta, hogy nővére, Lucie (35), akivel az énekes még élete során szintén kiegyezett, szintén fel akarja vágni a tortát. Dominika nem akart lemaradni. Úgy tűnik azonban, hogy mostanra végleg feladta tervét.

Miután Dominika valamivel több mint 240 ezer eurót kapott beteg édesapjától, aláírta, hogy az örökség fennmaradó részéből már nem tart igényt semmire. A legenda halála után azonban a dolgok megváltoztak, és ennek állítólag nővére, Lucie áll a háttérben. Mint állította, testvére megkívánta az örökség egy másik részét. A megállapodás szerint azonban az öröklési jogot is elveszítette.

Dominikának ezt az információt szeretteitől kellett volna megtudnia, és nem volt hajlandó üres kézzel kihátrálni a konfliktusból. A tények alaposabb vizsgálata és az özvegy Ivana Gottovával való hosszú, feszült kapcsolat után azonban inkább a visszavonulás mellett döntött. Valószínűleg a hátralépésnek az lehet az oka, hogy a szóban forgó információ csak egy gusztustalan pletyka volt.

Az Aha! cseh napilap szerint csak Ivana és Karel két fiatalabb lánya, Nelly és Charllote lett volna az ingatlanok örököse. „Úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom vele többet! Aki meg akarta szedni magát, az meg is szedte. Szerintem az apa meglepődne, ha ezt látná” – kommentálta a helyzetet az Aha!-nak Dominika.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.