2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Június 28. 14:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: index.hu

Justin Bieber húszmillió dollárra perli az őt szexuális zaklatással vádoló nőket

Justin Bieber húszmillió dollárra perli az őt szexuális zaklatással vádoló nőket

Justin Biebert több nő is szexuális zaklatással vádolta, akik Twitteren tudatták a nagyvilággal, hogy kanadai énekes szexuálisan zaklatta őket.

Az énekes az első pillanattól fogva tagadta, hogy bármi is történt volna. Az egyik nő azt állította, hogy Austinban egy fesztivál ideje alatt zaklatta őt Bieber még 2014-ben, a másik pedig egy 2015-ben történt esetet írt le. Az austini eset azért is furcsa, mert Bieber Selena Gomezzel, akkori kedvesével volt akkor Texasban.

Bieber jelezte, hogy nem hagyja annyiban a dolgot és felsorakoztatott egy rakás bizonyítékot. Az énekes álláspontja szerint a nők állításai ellentmondásosak. Az egyik bejegyzést azóta törölték.

"Minden szexuális zaklatásról szóló állítást nagyon komolyan kell venni, és ez tette szükségessé a válaszomat. Ez a történet ugyanakkor tényszerűen lehetetlen, ezért a Twitterel és a hatóságokkal együttműködve megteszem a szükséges jogi lépéseket” - írta az énekes Twitteren

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Every claim of sexual abuse should be taken very seriously and this is why my response was needed. However this story is factually impossible and that is why I will be working with twitter and authorities to take legal action.</p>&mdash; Justin Bieber (@justinbieber) <a href="https://twitter.com/justinbieber/status/1274869663151747072?ref_src=twsrc%5Etfw">June 22, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Címkék: bulvár, justin bieber

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.