2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2022. Június 18. 22:16, szombat | Bulvár
Forrás: The Hollywood Reporter • The Guardian

Jön a Trónok harca folytatása, de nem egészen úgy, ahogy elképzeled

Jön a Trónok harca folytatása, de nem egészen úgy, ahogy elképzeled

Az utóbbi pár évben pihentetett világsikert most rendesen elővették. A spinoffok mellé most érkezik a Havas Jon életét tovább mesélő folytatás, ami végülis szintén egy spinoff.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az HBO elkezdett egy új Trónok harca-sorozatot fejleszteni a többi majd egy tucat Game of Thrones-projektje mellett, azonban a mostani spinoff tervet az különbözteti meg a többitől, hogy ez valóban kapcsolódna az anyasorozathoz, hiszen annak egyik főszereplőjét, a Kit Harington által alakított Havas Jont vinné tovább, az ő történetét mesélné el. Egyelőre természetesen csak tervről van szó, még írója is a szériának, csak fejlesztés korai szakaszában jár a prémium csatorna.

Egy sorozat fejlesztése, illetve fejlesztésének elkezdése azt jelenti, hogy a készítőktől a gyártó stúdió vagy a célplatform berendeli egy pilotepizód forgatókönyvét, amit velük együttműködve fognak végleges formába önteni, hogy aztán ezt követően, ha a forgatókönyv elnyeri az illetékesek tetszését, akkor azt a pilot berendelésével, vagy a teljes első szezon bekérésével honorálhatják. És persze az is előfordulhat, hogy többet nem hallunk egy sorozattervről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.