2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2020. Június 25. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Cinema City Magyarország

Ismét járhatunk Győrbe mozizni

Ismét járhatunk Győrbe mozizni

A Cinema City Magyarország Facebook oldalán posztolta: több mint 100 napos várakozás után, július 2-án újra kinyitnak a Cinema City mozik.

Ez azt jelenti, hogy ismét ellátogathatunk Győrbe, ha mozizni támadna kedvünk.

A Cinema City nyitó programjában kiemelt szerepet kapnak majd a magyar filmek, így többek között Szabó István, az Oscar-díjas Mephisto filmrendezőjének legutóbbi filmje, a Zárójelentés; Básti Juli, Tenki Réka és Mészáros Béla főszereplésével a Seveled című alkotás; vagy a Vad erdők, vad bércek - A fantom nyomában természetfilm is.

A magyar filmek mellett a márciusi filmkínálat is visszakerül a műsorra, így a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk, a Dolittle, a Bloodshot, A sötét vizeken, vagy Guy Ritchie rendezésében, az Úriemberek. Újdonságként érkezik Jessica Chastain főszereplésével az AVA vagy a Juliette Binoche nevével fémjelzett Hogyan legyél jó feleség? francia vígjáték is.

A látogatók és a mozi munkatársai egészségének megőrzése érdekében a jegyrendszer a jegyvásárlások során automatikusan kihagy majd egy helyet.

Címkék: Cinema City, Győr, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.

2024. Április 18. 10:44, csütörtök | Helyi

Program: Komáromi napok 2024

A Komáromi napok már kopogtatnak az ajtónkon, és a Duna szlovákiai oldalán, Komáromban változatos programokkal várják a jó zene, az ételek, a kultúra és a szórakozás szerelmeseit.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.