2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2021. Október 29. 12:47, péntek | Tech
Forrás: The Business Insider

Íme az Amazon okoshűtőszekrénye

Íme az Amazon okoshűtőszekrénye

A számos új technológiával ellátott berendezés figyelmeztetni fogja tulajdonosát, ha közeleg valamelyik élelmiszer lejárati dátuma. Mostantól nem lesznek romlott ételek a hűtő távoli sarkaiban.

A Business Insider szellőztette meg, hogy okoshűtőszekrényt készít az Amazon. A kereskedelmi óriáscég az új berendezés esetében egy olyan technológiát fog alkalmazni, amelyet az Amazon Go boltok esetében is. A cég a terméket Pulse projekt fedőnév alatt fejleszti és az pontosan tudja majd, hogy a tulajdonosa milyen ételeket eszik. A készülék ugyanis felügyelni fogja a tartalmát és abból képes lesz következtetéseket levonni a felhasználó vásárlási és étkezési szokásaira vonatkozóan.

Pontosan tisztában lesz azzal is, hogy mikor melyik élelmiszer dátuma jár le és segíthet az éppen elfogyó alapanyagok megrendelésében az Amazon Fresh vagy egy helyi szupermarket rendszerében. Az okoshűtőszekrény recepteket is fog kínálni a rendelkezésre álló élelmiszerekhez és alapanyagokhoz, valamint egészségügyi és táplálkozási tanácsokat szintén megoszt majd az emberekkel.

A társaság számos olyan elektronikai márkával folytat tárgyalásokat, amelyekkel elképzelhetőnek tartja az együttműködést és amelyek alkalmasak lehetnek a készülék legyártására. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a termék mikor jelenhet meg a piacon és mennyibe fog kerülni.

Címkék: Amazon, kütyü, okoshűtő, Tech

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 13. 15:17, szerda | Tech

A Netflix után az HBO Max is letiltja a fiókmegosztást

A streaming platform ezt "jelentős lehetőségnek" tekinti a profit növelésére.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.