2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. November 22. 22:34, vasárnap | Bulvár
Forrás: IMDB

Horrorlegenda csatlakozott a Stranger Things 4. évadához

Horrorlegenda csatlakozott a Stranger Things 4. évadához

Robert Englund, a Rémálom az Elm utcában filmek Freddy Krugere is csatlakozott a Netflix egyik legsikeresebb, saját gyártású sorozatához, a Stranger Things-hez.

Az olykor horrorelemeket sem nélkülöző széria közelgő, negyedik évadát így még nagyobb érdeklődés előzi meg.

Englund egy zavarodott – és természetesen ijesztő – figurát alakít majd, akit még az ötvenes években börtönöztek be gyilkosság miatt és került egy pszichiátriai intézetbe. Nemcsak a Wes Craven által megteremtett legendás karakter megformálóját, hanem még hét másik színészt is leigazolt a széria:

Jamie Campbell Bowert (Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya),
Eduardo Francót (Éretlenségi),
Joseph Quinnt (Nagy Katalin),
Tom Wlaschihát (Trónok harca),
Sherman Augustust (Into the Badlands),
Mason Dye-t (Harry Bosch - A nyomozó),
valamint Nikola Djurickót (Géniusz).

Egyelőre azonban semmilyen új információ nem szivárgott ki a várva várt negyedik évad premierdátumával kapcsolatban, annyi azonban biztos, hogy ez nem megy majd a széria minőségének rovására. A világsikert jegyző Duffer testvérek első alkalommal nem dolgoznak nyomás alatt, a koronavírus okozta járvány miatti késlekedések alkalmat adtak a forgatókönyv tökéletessé csiszolására.
A negyedik felvonás első igazi kedvcsinálója idén februárban debütált, benne a drága Jim Hopperrel (David Harbour), ahogy épp Oroszországban szenved.

Egy 2017 augusztusi interjúban a Duffer testvérek azt mondták, a sorozat talán a negyedik évaddal érhet véget. "Szerintünk négy évad van a sorozatban, aztán vége" – nyilatkozta Ross Duffer a Vulture-nek.Matt Duffer hozzátette, hogy folyamatosan növelniük kell a tétet a sztoriban, emiatt nem biztos benne, hogy évről évre lesz mit elmesélni a karakterekkel. Persze két és fél év alatt sokat változott a világ, ráadásul a sorozat rendező-producere, Shawn Levy azóta már egyszer elhintette, hogy házon belül a széria ötödik évadáról is szó esett.

A harmadik évad továbbfokozta a Tótágas okozta fenyegetést azáltal, hogy bedobta az orosz hadsereget is a kalapba, amely szintúgy az alternatív dimenzió után kutakodik. Sőt mintha meg is próbálná felfegyverezni Tótágas lényeit, azon belül is például a demogorgonokat. Megannyi felfedeznivalót rejtene ez a szál, pláne ha figyelembe vesszük, milyen keveset tudunk Tótágas mitológiájáról, az agyszívó céljairól, vagy hogy egyáltalán miért merészkedik bárki is egy halálos szörnyekkel teli párhuzamos univerzum közelébe.

Címkék: Horror, stranger things

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.