2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2021. Szeptember 19. 15:45, vasárnap | Rendőrségi
Forrás: cas.sk

Holnaptól enyhül a határellenőrzés

Holnaptól enyhül a határellenőrzés

A kormány határozata értelmében holnaptól, azaz szeptember 20-tól enyhébb rezsim lesz érvényben a határátkelőhelyeken. A mostani 2. szintű riasztási rendszerből visszalépünk az elsőbe.

Ez magyarán annyit jelent, hogy mostantól nem mindenkit ellenőriznek, a szűrések szúrópróba-szerűen zajlanak majd. Ez persze nem azt jelenti, hogy az országba belépő személyeknek nem kell betartaniuk a szlovákiai karanténkötelezettségre vonatkozó szabályokat – figyelmeztetett a rendőrség. Az ellenőrzések során továbbra is kötelesek vagyunk felmutatni az e-hranica-regisztrációt, illetve a karanténkötelezettséget feloldó igazolást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 10:02, csütörtök | Rendőrségi

Kaliňák: A miniszterelnök állapota a műtét után stabil, de még mindig súlyos

A kórház szóvivője hozzátette, hogy két sebészcsoport öt órán keresztül operálta a miniszterelnököt. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.