2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. December 16. 03:33, péntek | Bulvár
Forrás: The Hollywood Reporter

Henry Cavill mégsem lesz újra Superman

Henry Cavill mégsem lesz újra Superman

Úgy tűnik korai volt az öröm és a sok instagram-bejegyzés. A Warner ugyanis totális restartot hirdetett, így a fejesek Superman-nek sem kegyelmeztek.

Mint ismert, a Warner a DC-s IP-k kapcsán nyáron elhatározta, hogy hasonlóan a Marvel Studioshoz, egy kézbe fogja összpontosítani a kreatív szálakat. Sokáig úgy tűnt, hogy Dan Lin lesz az ottani Kevin Feige, azonban vele nem tudott megegyezni a stúdió, így végül James Gunn és producer társa, Peter Safran lett új agytrösztként szerződtetve a korábbi DC Films, a DC Studios élére, hogy a szuperhősös franchise-okért feleljen, amik film, tévésorozat és animáció formájában jelennek meg. És amik kapcsán az a terv, hogy mostantól közös univerzumot alkotnának.

Múlt héten már lehetett arról olvasni, hogy a The Hollywood Reporter hosszú cikket szentelt a DC-s mozis univerzumban végbemenő változásoknak, melyek kapcsán kiderült, hogy nagyon jó esély van arra, hogy nem lesz több Man of Steel és Aquaman film sem a mostani főszereplőkkel, és ezt Henry Cavill tegnap meg is erősítette Instagramon, hogy valóban nem számítanak rá a folytatásban Supermanként. A pár hónapja bejelentett visszatérése még az előző rezsim alatt lett betervezve, és az új vezetés visszakozott mindettől. De, még az is előfordulhat a vele a minap személyesen egyeztető James Gunn szerint, hogy egy másik projektben számítani fognak rá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.