2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Február 08. 06:49, kedd | Sport
Forrás: Nyitókép: HC DAC/dunaszerdahelyi.sk

HC DAC fiatalok: a Nyitrai megyei bajnokságban eddzenek

HC DAC fiatalok: a Nyitrai megyei bajnokságban eddzenek

A dunaszerdahelyi HC DAC kézilabdacsapatának utánpótlása, az U14-es és az U12-es korosztályok versenyen kívül vesznek részt Nyitra megyei bajnokságában, ezzel is fejlesztve tudásukat.

A csapatok legutóbb február 5-én, a Vágsellye otthonában léptek pályára. A dunaszerdahelyi.sk portálnak az ificsapat tagjai nyilatkoztak élményeikről, tapasztalataikról.

Brunczvik Tünde, U14:

„A versenynapon a második mérkőzést az U14 csapat játszotta. Több hiányzóval érkeztünk betegség, karantén és sérülés miatt, mégis amellett döntöttünk, hogy lejátsszuk a mérkőzést, mert minden lehetőséget meg kell ragadnunk. Ellenfelünk lábában már több játék volt, tornákat és edzőmérkőzéseket is tudtak játszani, el kell ismerni, jobbak voltak. A lányokat azonban meg kell dícsérnem, mert derekasan helyt álltak. Számomra fontos szempont az volt, hogy mindenki kapjon játéklehetőséget. Nem vagyok csalódott az eredmény miatt, hiszen voltak nagyon szép megoldásaink, jó átlövések, a társak helyzetbe hozása. Ha a kidolgozott lehetőségeinket jobban értékesítettük volna, és ha védekezésben keményebbek lettünk volna, szorosabb eredményt érhettünk volna el. Köszönjük a szülőknek, hogy sokan eljöttek buzdítani csapatot!”

Gútai Straka Mária, U12:

„A játéknapon először U12 csapatunk lépett pályára. Nagyon izgalmas mérkőzést játszottunk, ezt az eredmény is tükrözi. Hosszú idő után ez volt az első bajnoki mérkőzésünk. Sok volt a bizonytalanság, az apró hiba, ezt küzdeni akarásunkkal kompenzáltuk. Védekezésünk jól működött, kapusaink sokat segítettek, viszont támadásban sok volt a kihagyott ziccer. Nem sokon múlott a győzelem, de nem bánkódunk, örülünk annak, hogy újra edzhetünk, mérkőzést játszhatunk.”
Nyitra megyei bajnokság

2022. február 5.

Vágsellye
U14
Vágsellye 1 - HC DAC Dunaszerdahely: 31-22 (13-10)
U12
Vágsellye 1 - HC DAC Dunaszerdahely: 17-17 (10-8)
hcdac.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.

2024. Április 04. 09:29, csütörtök | Sport

Győzött a Boston és bebiztosította a hazai pálya előnyét az NBA rájátszásában

A Celtics megszerezte szezonbeli 60. győzelmét.