2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. November 30. 14:29, hétfő | Bulvár
Forrás: HVG

Havas Henrik beszólt Presser Gábornak

Havas Henrik beszólt Presser Gábornak

Havas Henrik saját könyvét reklámozta épp saját műsorában, amikor durván beszólt Presser Gábornak.

Az N1TV Havas megmondja című sorozat legújabb epizódjában Havas Presser Gábor most megjelent életrajzi könyvét vetette össze a saját, Benkő Lászlóról írt kötetével,” tájékoztat az Index. „Megjelent a Presser Gábor könyve most. Ő írta – nem kellett volna. Szóval, ő zenéljen. Nagyon jól zenél, de könyvet – na mindegy. Egyszer említi a Benkő Laci nevét. Egyszer. Komolyan,” mondta Havas.

Molnár Györgytől, az Omega gitárosától is idézett egy bekezdést: „Presser Gábort igazából nem tudom hova tenni, mert szerintem a rockzenéhez nem sok köze volt. Ő magasan képzett zenész, aki a zongoránál ült akkor is, amikor a többiek kint játszottak a téren, ahogy ezt meg is énekelte a Lokomotiv-dalban. Visszahúzódó személyiségnek nem mondanám. Ahogy a színpadon is láttad, ugyancsak előretüremkedő, önmagát mutogatni kívánó ember. Hogy világsztár lehetett volna? Angliában, amikor arról volt szó, hogy kint maradunk, ő volt az első, aki azt kérdezte: Mi lesz anyámmal a Dob utcában? – Aztán most meg az Andrew Lloyd Webberhez hasonlítja magunkat.” Havas kritikája szerint Presser könyvéből az derül ki, hogy minden lány őt szerette, mindenki becsapta, mindenki anyagias volt, kivéve őt. Tovább így idézte Molnárt: „A szerzői jogdíjakkal az elején egészen más volt a helyzet, a Pici rátenyerelt a dalokra, 80–90 százalékig ő kaszálta be a pénzt. Az elején úgy működött, hogy hozzá ment a sok pénz, hozzánk meg a nem sok pénz”. Mint mondta, Benkő László nem volt hajlandó rosszat mondani Presserről, a felesége azonban nem jó szívvel emlékszik Laux Józsefre, Presser Gáborra meg Adamis Annára, ugyanis szerinte tisztességtelenül hagyták ott annak idején az Omegát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.