2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2020. November 25. 13:25, szerda | Magyarország
Forrás: Index

Fidesz: George Clooney is Soros György politikai ügynöke

Fidesz: George Clooney is Soros György politikai ügynöke

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztató Központ szóvivője szerint: „George Clooney is Soros György politikai szándékát hajtja végre“. A szóvivő ezt a közmédia híradójában nyilatkozta.

George Clooney azon interjúja váltotta ki ezt a következtetést, melyben arról beszélt, hogy a The Midnight Sky című új filmjének forgatása alatt megtapasztalta, mennyi dühöt és gyűlöletet élnek át az emberek világszerte. Szerinte ezt a történelemnek ebben a pillanatában is tapasztalni lehet. „Elég, ha Bolsonaróra gondolsz Brazíliában vagy Orbánra Magyarországon“ – mondta a kétszeres Oscar-díjas színész. Farkas Örs szerint a Magyarországot érő támadások hátterében továbbra is egyrészt Soros György állandó törekvése áll, vagyis az, hogy Magyarországra ráerőltessék az illegális bevándorlókat. „Soros György és Magyarország kormánya között a bevándorlás kapcsán évek óta vita áll fenn, ezért Soros György minden olyan lehetőséget felhasznál, amellyel a magyar kormányt támadhatja. Elég elkeserítő, hogy vannak olyan szereplők, akár politikától mentes szereplők, akik Sorosnak az ilyen politikai szándékát végrehajtják“ – fogalmazott a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője. A közmédia híradója azzal indokolja a színész támadását, hogy Clooney jó barátja a Soros-családnak. Ezt pedig onnan következtették ki, hogy a színésznek Soros György fiával, Alexander Sorossal van közös képe az egyik közösségi oldalán. A közszolgálati híradóban Orbán Viktor pénteki rádiónyilatkozatát is bejátszották, amiben a miniszterelnök azt fejtegette, hogy Soros a világpolitika legkorruptabb embere, aki mellett sokan azért állnak ki, mert a milliárdos fizet nekik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.