2024. április 24, szerda - György

Hírek

2023. Május 29. 07:47, hétfő | Helyi
Forrás: ahojkomarno.sk

Feladta magát a Szűcs Tibor meggyilkolásával összefüggésben körözött Sárközi Gergely

Feladta magát a Szűcs Tibor meggyilkolásával összefüggésben körözött Sárközi Gergely

Önként feladta magát a Győri Rendőrkapitányságon pénteken (május 26-án) délelőtt Sárközi Gergely, akit Szűcs Tibor meggyilkolásával összefüggésben köröztek - írja a Magyar Nemzet.

A férfi bűntársait már letartóztatták, de Sárközi még mindig szökésben volt.

Szűcs Tibor május 2-án tűnt el. Először eltűntként keresték, de hamarosan kiderült, hogy sokkal súlyosabb ügyről, gyilkosságról van szó. Végül a magyar és a szlovák rendőrség összehangolt munkájának köszönhetően viszonylag gyorsan, egy hónapon belül lezárták az ügyet. A gyilkossággal kapcsolatban négy gyanúsított van: Erik K. és Ladislav Sz., S.G. és Sárközi Gergely. Utóbbi kivételével a többieket már korábban elfogták.

Sárközi Gergelyt bűnpártolással vádolják. Kedden (május 23-án) közös magyar-szlovák rendőrségi sajtótájékoztatót tartottak, amelyen felszólították a szökésben lévő Sárközi Gergelyt, hogy mielőbb adja fel magát. A férfi láthatóan megértette, hogy jobb, ha önként jelentkezik a rendőrségen. Ez ma délelőtt történt - a Magyar Nemzet szerint jelenleg is tart a kihallgatás.

Forrás: ahojkomarno.sk / sziakomarom.sk

Címkék: kn, komárom, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.

2024. Április 18. 10:44, csütörtök | Helyi

Program: Komáromi napok 2024

A Komáromi napok már kopogtatnak az ajtónkon, és a Duna szlovákiai oldalán, Komáromban változatos programokkal várják a jó zene, az ételek, a kultúra és a szórakozás szerelmeseit.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.