2023. szeptember 29, péntek - Mihály

Hírek

2023. Május 29. 07:47, hétfő | Helyi
Forrás: ahojkomarno.sk

Feladta magát a Szűcs Tibor meggyilkolásával összefüggésben körözött Sárközi Gergely

Feladta magát a Szűcs Tibor meggyilkolásával összefüggésben körözött Sárközi Gergely

Önként feladta magát a Győri Rendőrkapitányságon pénteken (május 26-án) délelőtt Sárközi Gergely, akit Szűcs Tibor meggyilkolásával összefüggésben köröztek - írja a Magyar Nemzet.

A férfi bűntársait már letartóztatták, de Sárközi még mindig szökésben volt.

Szűcs Tibor május 2-án tűnt el. Először eltűntként keresték, de hamarosan kiderült, hogy sokkal súlyosabb ügyről, gyilkosságról van szó. Végül a magyar és a szlovák rendőrség összehangolt munkájának köszönhetően viszonylag gyorsan, egy hónapon belül lezárták az ügyet. A gyilkossággal kapcsolatban négy gyanúsított van: Erik K. és Ladislav Sz., S.G. és Sárközi Gergely. Utóbbi kivételével a többieket már korábban elfogták.

Sárközi Gergelyt bűnpártolással vádolják. Kedden (május 23-án) közös magyar-szlovák rendőrségi sajtótájékoztatót tartottak, amelyen felszólították a szökésben lévő Sárközi Gergelyt, hogy mielőbb adja fel magát. A férfi láthatóan megértette, hogy jobb, ha önként jelentkezik a rendőrségen. Ez ma délelőtt történt - a Magyar Nemzet szerint jelenleg is tart a kihallgatás.

Forrás: ahojkomarno.sk / sziakomarom.sk

Címkék: kn, komárom, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2023. Augusztus 31. 10:14, csütörtök | Helyi

A komáromi kórház nagyszabású korszerűsítési beruházásokat tervez

Az AGEL Komárno kórház stratégiai fejlesztését nemcsak saját forrásból, hanem uniós forrásokból is támogatják a beruházások.

2023. Augusztus 17. 11:04, csütörtök | Helyi

Négylábú gyógyító segít a komáromi kórházban

A kaniszter terápia terápia célja, hogy egy kutya segítségével fejlessze és fenntartsa a betegek kommunikációs és koncentrációs képességét és megpróbálja kiszakítani őket a kórházban tapasztalt mindennapi rutinból.

2023. Augusztus 10. 14:27, csütörtök | Helyi

Teljes gőzzel zajlik az Igmándi Erőd felújítása

Az elmúlt évtizedben több fontos változás történt a dél-komáromi erődrendszerben.

2023. Augusztus 04. 10:15, péntek | Helyi

Gyilkosság történt a Komáromi járásban

A Komáromi járásban, Ifjúságfalva községben múlthéten gyilkosság történt. A 47 éves elkövető egy szóbeli veszekedés után rátámadt a 46 éves áldozatra, aki eszméletlenül esett össze.