2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2020. Augusztus 21. 13:42, péntek | Sport
Forrás: Fűzővel kifelé!, NBA.com, NHL.com

Észak-amerikai sport összefoglaló: Robog az NBA és NHL rájátszás

Észak-amerikai sport összefoglaló: Robog az NBA és NHL rájátszás

Tovább robog a két rájátszás. Lillard megsérült. Már csak négy csapat küzd a második körbe való jutásért az NHL-ben. Belichick ismét varázsolni készül. Híreink és eredményeink a tengertúlról.

NFL


Mélyíti a támadófalát a bajnok - Perez Taylor információi szerint a veterán támadófalember, Daniel Kilgore alá fog írni a Kansas City Chiefshez, minden bizonnyal egy évre veteránminimum körüli összegért.


Sérüléslista: La’el Collins, a Cowboys jobb oldali tackle-je kihagyta a tegnapi edzést, ugyanis autóbalesete volt. A Jaguars másodéves tight endje, Josh Oliver IR-re került, ugyanis a lábfejében eltört egy csont – írja a PFT. A Browns cornerbackjét, Kevin Johnsont kórházba kellett szállítani, miután egy másik játékos ráesett és hassérülést szenvedett. A Broncos második körös újonc elkapója, KJ Hamler térdín-sérülést szenvedett, így pár hét pihenőre kényszerül.


Rákkal diagnosztizálták Ron Riverát - Adam Schefter számolt be arról, hogy a Washington Football Team főedzőjénél, Ron Riveránál rákot diagnosztizáltak az orvosok. Egészen pontosan laphámsejtes rákot mutattak ki Rivera nyaki nyirokcsomójában, ami általában nem életveszélyes, de tud agresszív lenni. Jó hír, hogy korai stádiumban van és kezelhető, gyógyítható.


Bill Belichick nem zárja ki, hogy váltogatni fogja irányítóit a következő szezonban. Mivel egyelőre nem alakult ki a három irányítő között a hierarchia, így bárkiből lehet kezdő a 2020/2021-es szezonban. A három játékmester Cam Newton, Brian Hoyer és Jarrett Stidham.

NBA PLAYOFF

Eredmények:
Miami Heat – Indiana Pacers 109:100 (2-0)
Oklahoma City Thunder – Houston Rockets 98:111 (0-2)
Orlando Magic – Milwaukee Bucks 96:111 (1-1)
Portland Trail Blazers – Los Angeles Lakers 88:111 (1-1)

Rövidhírek:
Damien Lillard sérülést szenvedett a Lakers elleni második mérkőzésen, de mivel nincs komoly baja, a következő mérkőzésen már a parkettán lesz.


A Minnesota Timbervolwes húzhat először a következő NBA drafton. A második helyen a volt háromszoros bajnok a Golden State Warriors választhat.


LeBron James elkezdett védekezni, Anthony Davis pedig támadni, így a Lakers lesöpörte a Blazerst a pályáról a rájátszás második mérkőzésén.

NHL

Eredmények:


New York Islanders – Washington Capitals 4:0 (4-1)
Dallas Stars – Calgary Flames 7:3 (4-2)
Columbus Blue Jackets – Tampa Bay Lightning 4:5 (1-4)
Carolina Hurricanes – Boston Bruins 1:2 (4-1)
Arizona Coyotes – Colorado Avalanche 1:7 (1-4)
Montreal Canadiens – Philadelphia Flyers 5:3 (2-3)
Vancouver Canucks – St. Louis Blues 4:3 (3-2)
Chicago Blackhawks – Vegas Golden Knights 3:4 (1-4)

Hoki Hírmorzsák
Már csak két csapat küzd a második fordulóba kerülésért a profi hokiliga rájátszásának első körében. A Montreal-Philadelphia és a Vancouver-St.Louis kettős még biztosan játszik egy mérkőzést. Az Islanders éjjel kiütéses győzelemmel jutott a következő fordulóba.


A Washington kezd darabjaira potyogni. A vereség csak rányomta a bélyeget az idősödő, cap space-szel küszködő csapatra é snem kizárt a rebuild.


Dale Hawerchuk NHL legenda életének 57. évében rákbetegségben elhunyt.

Címkék: NBA, NFL, NHL

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.