2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2020. Augusztus 06. 14:31, csütörtök | Sport
Forrás: Füzővel kifelé!, NBA.com, Nemzeti Sport Online

Észak-amerikai sport összefoglaló: Hatvan főnél tart az NFL-szezont kiülő játékosok száma

Észak-amerikai sport összefoglaló: Hatvan főnél tart az NFL-szezont kiülő játékosok száma

Az éjszaka folyamán újabb öt NFL játékos jelezte, hogy kiüli az idei szezont, ezzel 60-ra nőtt az opt-out listát gyarapítók száma. Popovich edző szerint Nikola Jokic nem más, mint Larry Bird reinkarnációja. Összefoglaló.

NFL

Az újdonsült holdoutolók között a legnagyobb név minden bizonnyal Albert Wilson, ezzel a Miami Dolphins második kezdő elkapóját veszítette el az idényre.

Amari Cooper, a Dallas Cowboys klasszis elkapója bizakodó a közelgő szezonnal kapcsolatban. Állítása szerint idén három dallasi elkapónak is meglesz az 1000 yardos szezon. Nincs kizárva ez a bravúr, ugyanis Cooper és Gallup mellé Ceedee Lamb érkezett az idei draftról. Félelmetes elkapóhármassal rendelkezik a Cowboys, az ellenfél cornerjeinek lesz mit csinálniuk az idén.

NBA

Gregg Popovich, a San Antonio Spurs legendás edzője nem mindnnapi hasonlattal élt. A mester elismerően nyilatkozott Nikola Jokic-ról, a Denver Nuggets szerb leftéről, tette mindezt úgy, hogy közben Jokicsot Larry Bird reinkarnációjának nevezte. Hatalmas dícséret ez a szarkazmussal bőven megáldott Popovichtól.

Ben Simmons sérülése nem veszélyes. A Sixers erőcsatárának MRI-je nem mutatt ki semmilyen sérülést. Ugyanez érvényes Aaron Gordonra is.

Jó hír! Egyetlen pozitív esetet sem regisztrált a liga az orlandói buborékból. Összesen 343 játékost vizsgáltak meg.

A Portland gőzerővel győzködi Trevor Arizát, hogy térjen vissza az orlandói ligahelyszínre. A kiscsatár távolmaradásának oka nem más, mint hogy a családjával szeretne lenni. A Blazers azonban esélyes a Playoff-szereplésre, sőt egy komolyabb menetelés is benne van a pakliban, Ariza pedig nagy segítség lenne.

Az NBA adakozik, a következő 10 évben évi 30 millió dollárt adományoz egy alapnak, amelynek célja a fekete közösségek gazdasági fellendítése. Hajrá!

Eredmények:

Memphis Grizzlies - Utah Jazz 115:124

Philadelphia Sixers - Washington Wizards 107:98

Denver Nuggets - San Antonio Spurs 132:126

OKC Thunder - Los Angeles Lakers 105:86

Toronto Raptors - Orlando Magic 109:99

Brooklyn Nets - Boston Celtics 115:149

Címkék: Észak-Amerika, NBA, NFL, NHL, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.