2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2021. November 04. 16:34, csütörtök | Bulvár
Forrás: VIASAT3

Erre van igény: folytatódik az Észbontók

Erre van igény: folytatódik az Észbontók

A VIASAT3 csatorna tizedik évadával folytatja az Észbontók című műsort, amelynek lényege, hogy kevésbé tanult emberek minden logikát mellőző érvelésein nevethet a néző. Úgy látszik, erre van igény.

Tavasszal visszatér a VIASAT3-ra az Észbontók, jelentették be hivatalosan. A csatorna legsikeresebb saját gyártású műsora ismét csak minden nap fog jelentkezni, a nagy kérdés az, hogy kivel, ugyanis a műsorvezető, Kovács Áron a Life Tv-hez igazolt át, hogy ott egy hasonló műsort próbáljon meg sikerre vinni.

Értelemszerűen még azt sem lehet tudni, hogy kik lesznek a "versenyzők", akiknek civilekről kell kitalálnia, hogy tudni fogják-e a választ a nekik feltett kérdésre, vagy valami „vicceset” válaszolnak inkább. A tizedik évad kapcsán közölt infókból egyébként az is kiderül, hogy az új szezonban további újításokra és meglepetésekre lehet majd számítani – állítja a csatorna.

Címkék: Észbontók, bulvár, TV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.