2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Június 25. 16:00, szombat | Kultúra
Forrás: atempo.sk

Eros Ramazotti jövőre Pozsonyban, Budapesten és Kassán!

Eros Ramazotti jövőre Pozsonyban, Budapesten és Kassán!

Jó hír az olasz szívtipró rajongóinak, hogy világkörüli turnéja során Magyarországra és Szlovákiába is ellátogat Eros Ramazotti. A hírt az atempo.sk portál tette közzé.

“Battito Infinito című világkörüli turnéja keretében jövőre újra eljön Budapestre Eros Ramazzotti: a világhírű olasz énekes 2023. április 19-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. Előtte március 8-án Kassán, a Steel Arénában, április 15-én pedig Pozsonyban, a téli stadionban ad koncertet,” írja az atempo.

Eros Ramazotti legutóbb négy évvel ezelőtt adott ki stúdiólemezt, idén ősszel pedig érkezik a vadiúj album. A Battito Infinito címen futó anyag a Capitol Records Italy gondozásában, a Vertigo/Eventim Live International licensze alatt jelenik meg. Ki gondolná, hogy Eros már 35 éve a pályán van? Hetven millió lemezzel és több, mint 2 milliárd stream-mel a háta mögött népszerűsége töretlen, alkotói kedve pedig a jelek szerint nem vesztett a lendületből. Új albumát az Egyesült Államokban és Európában idén szeptembertől jövő májusig népszerűsíti majd.

"Ott voltam az album születésének minden percében, ügyeltem az arányokra és a nüanszokra. Alig várom, hogy újra találkozhassak rajongóimmal,” idézi az énekest az ATEMPO.sk.

Címkék: Eros Ramazotti, koncert

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.