2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Április 14. 19:42, csütörtök | Tech
Forrás: unihertz.com

Érkezik a billentyűzetes okostelefonok új generációja

Érkezik a billentyűzetes okostelefonok új generációja

Évtizedeken keresztül a BlackBerry számított piacvezetőnek a billentyűzettel felszerelt telefonok piacán. Mivel a cégnek annyi, ezért más vállalatok próbálják meg kitölteni a keletkezett űrt. Már, ha létezik ilyen.

Igazán egyedivé tette annak idején a BlackBerry telefonokat a billentyűzet, ugyanis azoknak is volt választási lehetőségük, akik amúgy nem kedvelték az érintőképernyőt. Azonban amikor a cég átállt az androidos telefonok készítésére, amit egyébként „új kezdetként” definiáltak, megtört a lendület, és a BlackBerryt elérte a vég.

Most azonban elérkezett azok ideje, akik ezt a fajta mobiltelefont preferálják, egy kiszivárogtatás szerint ugyanis az egyedi megoldásairól is ismert Unihertz cég pont egy ilyen készüléket tervez piacra dobni. A vállalatnak már korábban is voltak egyébként hasonló termékei, gondoljunk csak a Titan Pocket-re. A gyártó most mind a Twitteren, mind a YouTube-on beharangozott valamit egy titokzatosnak tűnő, fizikai billentyűzetes telefonról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 13. 15:17, szerda | Tech

A Netflix után az HBO Max is letiltja a fiókmegosztást

A streaming platform ezt "jelentős lehetőségnek" tekinti a profit növelésére.

2024. Április 18. 10:44, csütörtök | Helyi

Program: Komáromi napok 2024

A Komáromi napok már kopogtatnak az ajtónkon, és a Duna szlovákiai oldalán, Komáromban változatos programokkal várják a jó zene, az ételek, a kultúra és a szórakozás szerelmeseit.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.