2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. December 13. 18:57, kedd | Bulvár
Forrás: Total Film, Twitter

Előzetest még mindig nem, de friss képeket azért kaptunk az új Nolan-filmből

Előzetest még mindig nem, de friss képeket azért kaptunk az új Nolan-filmből

Én, személy szerint tűkön ülve várom már az Oppenheimer első előzetesét, ti hogy vagytok ezzel? Addig is be kell érnünk pár friss képkockával.

Szokás mondani, hogy a nyomtatott sajtó halódik, de azért az újságok papíron még nem adják fel a küzdelmet, amit remekül jelez az, hogy még mindig próbálkoznak olyan kunsztokkal, mint most a Total Film, mely olykor exkluzív fotókat jelentet meg hasábjain - valamiért számukra komoly összeget ér meg, hogy ezek a képek ne a neten jelenjenek meg először, és csak az újság standokra kerülése után pár perccel váljanak online elérhetővé - többek között a lap Twitter oldalán. A mellékelt fotók az új Christopher Nolan-filmből származnak.

Az Oppenheimernél Nolan egyébként megint csak forgatókönyvíróként támogatta meg saját rendezését, aminek az amerikai premierje júliusban lesz. A filmet a Warner helyett ezúttal a Universal Pictures gyártja, és az, akárcsak a Dunkirk, a II. világháború egyik kiemelt pillanatát dolgozza majd fel, J. Robert Oppenheimer az atombomba fejlesztésében elfoglalt szerepére koncentrál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.